coaching

Hilde Eisma

Hilde en ik kennen elkaar van de yoga docenten opleiding van Johan Noorloos. Wij hebben in 2017 samen de vinyasa opleiding gedaan in Leeuwarden. Daarna zijn we naast yoga beide nog vele andere leuke dingen gaan doen. 

Het leven met de seizoenen en het ondernemerschap is iets wat ons beide inspireert. Vandaar natuurlijk ook dat ik haar nieuwe boek Bloom wel moest kopen toen deze uit kwam!

Intentie buideltjes (TIES)
live your nature

Authentiek leven volgens jouw natuurlijke flow

Het boek Bloom is het antwoord op de vraag die ik vaak kreeg: maar hóe blijf ik dicht bij mezelf? Want woorden als rust, cyclisch leven en authenticiteit zijn prachtig, maar als je ze geen betekenis geeft blijft het leeg. In het boek Bloom deel ik mijn persoonlijke reis met je en inspireer ik je door je praktische tools te bieden om het vooral op jouw eigen manier toe te passen.

- Hilde -

 

Meerdere mooie creaties

Hilde heeft naast haar boek Bloom ook nog een aantal andere mooie creaties gemaakt. 

Vrouwencirkels

Met de seizoenen als leidraad

Lees meer

Zweethutcermonies

Het huis van de adem..

Lees meer

E-books

Lekker vanuit je luie stoel

Lees meer

De Yurt - B&B

Me-Time arrangement

Lees meer

Agenda

Een kijkje in de agenda geeft je een overzicht per maand van de verschillende workshops, zweethut ceremonies, vrouwencirkels en nog veel meer leuks! Het kan variëren van een workshop zevenblad pesto maken van een paar uurtjes tot een intensieve diepgaande zweethut dag met uitgebreid programma en alles wat er tussen zit..

Naast de projecten van Live Your Nature & Zweethut Noord vind je hier ook trainingen en ceremonies georganiseerd door anderen, maar wel op onze mooie plek.

Shop

In de shop kun je tickets kopen voor alle cirkels & ceremonies, workshops, trainingen, e-books en handleidingen en vanaf 2022 ook mooie fysieke producten is de bedoeling. Kom je in je eentje, met een vriend/vriendin of misschien wel met je vader of moeder? Alles wat je hier kunt aanschaffen brengt je meer in verbinding met jezelf, je omgeving of de natuur.  Kies vanuit je hart voel je bij deze meer dan welkom!

De volgende stap..

"Je hoeft het einde van de ladder niet te zien om de eerste stap te zetten.."

Mensen overschatten vaak wat ze kunnen doen op 1 dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een jaar. De eerste stap naar verandering is altijd een klein stapje en daarna weer een klein stapje..

Wil je meer weten, bel of mail mij gerust, dan plannen we samen een geschikt moment en geef ik je meer informatie.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg