Skip to main content

Coaching in de (moes)tuin

Onze eerste kennismaking begint met het vertellen van jouw verhaal én het stellen van jouw vraag.. Wat brengt jou hier bij mij? Wat zou je graag anders zien in je leven?  Of je nu wilt ontwikkelen op het gebied van relaties, werk of je gezondheid, je bent van harte welkom.

Normaalgesproken vinden deze gesprekken plaats in de yurt, mijn fijne kantoor, of lekker buiten als het weer het toe laat. Een ongedwongen en persoonlijke omgeving waar jij je ‘thuis’ en op je gemak voelt. Het is soms al spannend genoeg om zo’n gesprek aan te gaan. Een kopje thee op een fijne plek maakt het misschien wat gemakkelijker.

Het kan zijn dat je veel langer dan een uur met mij wilt praten over wat er speelt in je leven, maar het dan te veel geld vindt. Misschien vind je het ook heerlijk om in de tuin te werken, dan is er speciaal voor jou, de optie ‘Coaching in de (moes)tuin‘:
3 Uur lang in gesprek met mij voor slechts €95 in plaats van €225. Een win-win situatie voor beide. Jij hebt een langer coach gesprek, bent heerlijk buiten aan het aarden, leert nog wat over (moes)tuinieren en ik heb hulp in de tuin. Want ja, een hectare met veel bloemenborders én een moestuin onderhouden is best veel werk. Lijkt dit je wat? Dan zet ik de thee vast klaar.

Genadeloos liefdevolle coaching

vrouwencirkel, friesland, coaching vrouwen, coaching heerenveen,

Genadeloos liefdevolle coaching houdt in dat ik met je in gesprek ga en daarbij af en toe met de vinger op de zere plek prik. Liefdevol omdat ik je met aandacht en zorg ga ondersteunen in de richting van jouw natuur. Zo kom je steeds dichter bij jeZelf.

Tijdens een coachtraject gaat de aandacht naar waar je naartoe wilt en niet waar je vanaf wilt, dus wil jij:

 • Verandering in je leven.
 • De verbinding met jezelf weer voelen.
 • Richting vinden op basis van je kernwaarden.
 • Ondersteuning bij het maken van belangrijke keuzes.
 • Je mannelijke en vrouwelijke energie optimaal benutten.
 • Zin hebben in de dag.
 • Het gevoel hebben dat je wat bijdraagt.
 • Rust en een sprankel ervaren.

Dan ben je hier aan het juiste adres.

Maar let op! Dit past aleen als jij:

 • Écht behoefte hebt aan verandering.
 • Zin hebt om hiermee aan de slag te gaan.
 • Bereid bent je open te stellen voor genadeloos liefdevolle coaching.
 • Bereid bent tijd en energie in jezelf te investeren.
 • Ondanks dat je het spannend vindt toch wilt beginnen.

Tijdens de coaching gesprekken á €75 per uur, kijken we samen wat er passend is voor jou op dat moment. Ik geloof in een holistische aanpak. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel staat alles met elkaar in verbinding. Als dit alles in balans is, leef je volgens ‘jouw natuur’.  De kennis en wijsheid van de seizoenen, Human Design, kleine stapjes en wat ik meebreng aan ervaring kan ingebracht worden. Kortom een investering in gesprekken op maat. 

Zakelijk & Zinvol

Ook zakelijk gezien ben ik er voor je. Als zelfstandig ondernemer kan ik mij (door veel eigen ervaring) goed  inleven in de mogelijkheden en moeilijkheden die op je pad komen. Door samen te sparren en door de genadeloos liefdevolle coaching, kom je weer stappen verder met je onderneming. Het belangrijkste is dat je vooral met veel zín verder gaat met je onderneming. 

Richting en een frisse blik
Ik vind het geweldig om te werken met vrouwen die iets willen betekenen voor de wereld. Meestal weet je wel wat je zou willen doen of bereiken, maar heb je nog geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt. Misschien liep je bedrijf lekker, maar loop je nu even vast. 

Door middel van theorie, gesprekken en oefeningen kom je steeds dichter in de buurt van jouw ware missie. Ook krijg je duidelijk hoe je dat het beste vorm kunt geven. De route naar jouw ideale onderneming en waar jij blij van wordt en energie van krijgt, krijgt steeds meer vorm.

Rode draad in de zakelijke ontwikkelingsgesprekken is: kleine stapjes, de wijsheid van de natuur en haar seizoenen en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en waar je voor staat.

nynke landman, live your nature, vrouwencirkels, fem tribe, mannencirkels

Van BURN-OUT naar BURN-IN

Veel mensen hebben een burn-out of zitten er heel dicht tegenaan. Dit is een hele akelige situatie om je in te bevinden, maar als je het kunt zien is het ook een ongelofelijk groot cadeau. 

Het hebben van een burn-out betekent meestal dat je veel te lang gedaan hebt wat niet bij je past of dat je veel te lang overbelast bent. Doordat je lichaam letterlijk STOP zegt, krijg je de kans om dit voor de toekomst te veranderen en anders aan te pakken. 

Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van je BURN-OUT. Wat maakt dat je het zover hebt laten komen? Vervolgens gaan we op zoek naar jouw BURN-IN… Wat geeft jou energie? Waar wil je heen en hoe ziet jouw toekomst er uit zonder die burn-out? Genadeloos liefdevolle coaching en fysieke beweging helpt je op een fijne en persoonlijke manier stappen te zetten naar je herstel.

Rustig aan stapje voor stapje gaan we  op zoek naar de nieuwe weg die je gaat bewandelen. De weg die wél gezond is voor je en je juist energie geeft!

Een hersteltraject start met 5 sessies, waarvan de eerste 3 elkaar wekelijkse opvolgen in gesprekken van een uur. Hierna gaan we kijken wat er verder nodig is. Dit kan zijn om de week een afspraak of misschien zelfs om de maand. Jouw herstel is heel persoonlijk en daarop passen wij de regelmaat van de gesprekken ook aan.

Deelname aan dit 5 weekse traject kost €375 inclusief btw als je dit persoonlijk betaald. Exclusief btw als jouw werkgever dit betaald. Voor mogelijkheden voor vergoeding door de werkgever zie onderaan deze pagina.

Mijn ervaring

In Groningen heb ik de opleiding Personeel & Organisatie afgerond en ben ik werkzaam geweest als intercedent en vestigingsmanager bij een horeca uitzendbureau. Vervolgens heb ik jaren als human resource manager gewerkt in een elektrotechnische organisatie met ruim 120 medewerkers. Vanaf 2003 hebben mijn man en ik 17 jaar een interieurbouwbedrijf gehad en was ik verantwoordelijk voor o.a. de personeelszaken, marketing, arbo, planning etc.. In 2016 ben ik Live Your Nature gestart, met coaching, training en wereldverbeterende projecten. Tussendoor was ik in 2018 teamcoach bij het jaarprogramma van 356 Dagen Succesvol waaraan ruim 1500 mensen deelnamen. Ook heb ik de opleiding tot coach bij Coaching Academy International gevolgd. 

Ontwikkeling

In de loop der jaren heb ik mij van verlegen meisje ontwikkeld naar een ondernemende betrokken vrouw. Ik heb meer rust gekregen en geleerd niet voor iedereen de problemen op te willen lossen, maar mensen te ondersteunen en uit te dagen in hun eigen ontwikkeling. Dit is veel duurzamer en geeft uiteindelijk een veel tevredener gevoel. Naast mijn werkervaring heb ik veel zelfstudie gedaan en trainingen en cursussen gevolgd. O.a. Het Tiende Huis, Human Design, 365 Dagen Succesvol, terug naar je natuur, Work your cycle en de opleiding tot Vinyasa Yoga Docent hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Balans

De mannelijke energie van in mijn hoofd zitten, veel werken en altijd ‘aan’ staan, heb ik inmiddels steeds meer in balans met de vrouwelijke energie van rusten, reflecteren en in mijn lijf zijn. Dit leeft een stuk ontspannender en draag ik dan ook graag over aan anderen.

Human design

Voor wat meer ‘inside information’ gebruik ik met regelmaat ook wel Human Design. Het is voor mij een extra tool om je beter te leren kennen. 

Human Design is voor mij geen waarheid, maar ik vind het vaak erg kloppend. 

Human Design is een model, waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Het is een complex systeem, wat de belangrijkste, vaak eeuwenoude inzichten (uit zowel de Westerse als Oosterse wereld) combineert. 

Als je wilt, kun je hier vele jaren aan zelfstudie en opleidingen aan spenderen. Kennis van de basisprincipes echter is ook al erg fijn. Als je wilt kun je met de gegevens die je van mij krijgt later nog verder op onderzoek uit.

Investering

“Wat is een ont-spannen leven waard?”

Een genadeloos liefdevolle coaching sessie van een uur kost €75,=. Voor een traject van 5 sessies van een uur krijg je korting en betaal je €345,=. Voor zelfstandig ondernemers en werknemers (die de gesprekken door de werkgever vergoed kunnen krijgen) is de prijs exclusief b.t.w.

Het is steeds gebruikelijker om coaching door de werkgever vergoed te krijgen. Er is dan in de CAO, in verband met het belang van vitale medewerkers, vastgesteld dat er een jaarlijks budget wordt gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling.

Ook zijn er organisaties die hier speciale budgetten voor hebben. Bijvoorbeeld een opleidingsbudget voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling, een loopbaanbudget, een levensloopbudget of budget voor ziektepreventie.

Zou jij graag langskomen, maar heb je de financiën niet om dit te bekostigen? Neem ook dan contact op. Samen kijken we dan naar een andere manier om deze investering in jezelf alsnog te kunnen realiseren.   

Afspraak plannen?

“Alles start met een vraag”

Je kunt zoveel of zo weinig afspraken plannen als je zelf wilt, maar het is aan te raden om je op voorhand te commiteren aan een traject. Op deze manier creëer je op een laagdrempelige manier noodzaak voor jezelf om ook als het even lastig wordt door te zetten.   

Een sessie vindt op werkdagen plaats hier in Oudehorne op onze fijne plek. Zo stap je  even uit je eigen systeem in een andere setting. Hier kunnen we in alle rust praten en onderzoeken wat jij nodig hebt.

 • Wil je privé, op je werk of met je eigen onderneming stappen zetten en meer plezier ervaren?
 • Lijkt het je heerlijk om gehoord en gezien te worden voor wie jij werkelijk bent?
 • Wil je de mogelijkheid je leven opnieuw in te richten zoals jij dat wilt?

Neem dan zeker contact op. Als het klikt plannen we een afspraak en heb jij daarmee de eerste stap gezet naar een veel fijnere toekomst voor jezelf.

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg