Skip to main content

Zweethut voor vrouwen

Hoe fijn is het als je even een dag helemaal voor jezelf hebt?
Een dag waarop je met jezelf én met gelijkgestemde vrouwen kunt verbinden?
Een dag waar je bent omringd door de natuur.
Een dag in het teken van het seizoen van dat moment.
Een dag van persoonlijke ontwikkeling, hartsverbinding en een bijzondere zweethut ceremonie.

Jolanda van HeartRituals en ik organiseren samen deze speciale vrouwendagen. Wij leggen je in de watten, dagen je hier en daar uit en je kunt lekker ontspannen..
Gun jij jezelf ook zo’n dag helemaal voor jou?

Hoe ziet een vrouwen zweethut dag er uit?

 • Ontvangst met thee en wat lekkers
 • Openings- / stenenceremonie
 • Gezamenlijk opbouwen zweethut
 • Lichte lunch
 • Sharing
 • Intentie buideltjes maken
 • Start zweethut ceremonie
 • Gezamenlijk zweethut ontmantelen
 • Sharing circle en lichte maaltijd
 • Sluitingsceremonie

Geplande data

In de agenda staan alle data vermeld voor de vrouwen zweethut dagen. 

Ticket

Wil je deelnemen aan 1 of meer van deze mooie verbindende dagen , dan kun je een ticket kopen in de shop. Zodra deze betaald is, ben je verzekerd van deelname en volgt er meer informatie.

Kosten voor een “losse” dag zijn €75,= inclusief, hapjes, drankjes en een lichte lunch. Prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en als je zakelijk kunt factureren exclusief btw.

Wat andere vrouwen er van vonden..

 • Marike

  De zweethut, wat een bijzondere ervaring was dat! Ik zag er best tegenop, maar had er veel positieve verhalen over gehoord, dat maakte me nieuwsgierig.

  We deden vier sessies, tijdens de eerste was ik heel onrustig, bang voor van alles. Ik kon me niet overgeven. Wilde vluchten, weg.

  Toch ben ik blijven zitten en lukte me het uiteindelijk wel om me over te geven en ik heb er nu zelfs een warm gevoel aan overgehouden (niet zo gek misschien van zo’n zweethut :)). Ik kwam mezelf tegen in die zweethut, vooral mijn gebrek aan vertrouwen. Door hier niet voor weg te lopen heb ik weer een stap(je) gezet. Ik snap die indianen wel, wat een goed ritueel, heel zinvol. Ook zo fijn om dit met een groepje vrouwen samen te beleven.

  Dankjewel Jolanda en Nynke voor de fijne begeleiding en waardevolle ervaring! En wat een heerlijke plek hebben jullie gecreëerd.!

 • Irma

  Ik ben heel blij en dankbaar dat ik geweest ben. Het heeft me goed gedaan en het heeft me veel gebracht.

  Het heeft ook weer enorm mijn ‘indianenbloed’ aangewakkerd. Ik heb veel in Amerika gewerkt en ik heb contact gezocht met Native Americans die ik nog ken van vroeger en het lijkt erop dat…. ik drums ga toevoegen aan ons assortiment!! Ik ga er binnenkort 10 ontvangen en ik ben echt zooooo benieuwd!! Ze zijn gemaakt door een vrouw van een tribe in New Mexico, dat vind ik fijn en allemaal zonder chemische troep. 

  En alsof dat niet genoeg was heb ik gespeurd naar de Hopi zilversmid die mijn ring heeft gemaakt. Die kocht ik toen ik er voor het eerst was in 1988 (!). Ik draag die elke dag, en ik heb hem gevonden. Hij werkt niet meer als smid en is met pensioen, maar ik heb via hem een andere smid gevonden. Die gaat sieraden voor ons maken en die krijg ik begin volgend jaar. Bijzonder hè.  Wat een vuur al niet kan doen.

   

 • Elseleen

  Heeee lieve Jolanda en Nynke,
  Ik ben zo enorm dankbaar en vervuld van vrijdag! Heb zoveel inzichten gekregen! Schuld en angst zijn dingetjes waar ik wat mee mag. Dankjewel dat jullie er waren en ik er mocht zijn.  😘😘

Even voorstellen..

Jolanda Duijnker

Boodschap van mijn ziel
“Er zitten heel veel krasjes op je ziel die het verdienen om geheeld te worden”
Het gevoel dat ik anders was heb ik altijd al gehad. Van kinds af aan ben ik hooggevoelig voor energie van zowel levend als niet levend. Dit  voelde vaak eenzaam en alsof ik anders was. Het verlangen dit vol overgave te kunnen leven heb ik altijd al wel gevoeld, maar ik heb het heel lang weggestopt vanuit systemen en overtuigingen.

Toen ik een aantal jaren geleden mijn eerste paniekaanval kreeg voelde het als een boodschap van mijn ziel. Maar daar op de snelweg met mijn 2 kleine meisjes in de auto was ik banger dan ooit. Doordat ik niet de juiste vorm van therapie vond die bij mij paste, leidde deze paniek tot een ernstige angststoornis waarbij ik nog nauwelijks de deur uit kwam.

Schaduwwerk
Echter mijn verlangen naar vrijheid en mijn innerlijke vuur leidde ertoe dat ik verder ging op mijn pad. Het voelde als een cadeau dat ik had uit te pakken. De eerste keer dat ik met zielenwerk in aanraking kwam wist ik dit mijn weg was. Uiteindelijk heeft een fantastische “leraar” mij geholpen dit cadeau uit te pakken, heel bijzonder.. En wat ik vond was ME. Zo mooi, zo liefdevol en zo puur. Dat wens ik iedereen, langzaam alle krasjes op je ziel doorleven om steeds dichter bij jeZELF te komen.

Naast moeder van 2 meiden en mijn werk als binnenhuis ontwerper heb ik mij o.a. via verschillende opleidingen deze kennis eigen gemaakt en de combinatie van schaduwwerk, inner kind werk, sjamanisme, regressietherapie en familieopstellingen samengebracht. Het heeft mijn ziel in het licht gezet en vanuit deze visie wil ik dat ook voor anderen doen.

Nynke Landman

Op de homepage en op de “Over mij” pagina kun je van alles lezen over mijn achtergrond en missie. Ik wil je hier laten weten waarom ik samen met Jolanda deze Inner Connect Sister Circles organiseer.

Soulsisters
Het is een soort “connecting the dots”.. Alles wat wij beide de afgelopen jaren hebben gedaan komt nu heel mooi samen in deze Inner-Connect Sister Circles. Het organiseren van deze dagen samen  gaat dan ook heel vloeiend en organisch. 
Wij zijn geen echte zussen (ook al denken mensen dat wel eens), maar wel Soul Sisters of heel mooi gezegd: “not sisters by blood, but sisters by heart”.

Wat ik zo bijzonder vind aan dit soort dagen is dat je al vrij snel met andere vrouwen ook dat gevoel van connectie en verbinding kan ervaren zonder dat je elkaar daarvoor al kende.
Dit soort dagen kunnen heel helend zijn en je weer even laten voelen wie JIJ bent en wat JOUW NATUUR eigenlijk ook al weer is..

Kortom een dag vol zachtheid en openheid, maar ook liefdevolle eerlijkheid in de vorm van een prikkelende vraag of andere uitdaging.

Onze gezamenlijke kernwaarden

Onze gezamenlijke kernwaarden geven richting aan de Sister Circle dagen. Alle dagen die wij organiseren voldoen in ieder geval aan deze waarden, zodat wij in ieder geval “onze natuur” leven.
Een aantal kernwaarden hebben wij hetzelfde en een aantal zijn aanvullend aan elkaar. 

Vrijheid

Ondernemen

Fysiek en mentaal gezond

Authentiek en open

Flow

Natuur

Rust vinden in jezelf

Verwonderen

Bewust-Zijn

Een mooiere wereld achterlaten

Gevoel

Vertrouwen

Intuïtie

Vrouwenenergie

Liefde & Zachtheid 

Creativiteit

Zelf creëren 

In beweging blijven

Speelsheid

Dansen

De volgende stap naar verandering

“No sisters by blood, but sisters by heart”

Ben je ook toe aan die vrouwenenergie en heb je zin om in speelsheid je eigen “natuur” te kunnen ontdekken?
Wij ontvangen je graag in de mooie Yurt in onze tuin, waar niet alleen de houtkachel maar ook de aanwezigheid van de andere vrouwen je verwarmt..

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg