Skip to main content
coaching

Laila Elouarizi

Eind 2022 kwam ik via Jolanda mijn vriendin terecht bij Laila haar yogales. Er was een plekje vrij omdat iemand ziek was en ik mocht mee. Wat een cadeautje was dat zeg!

Allereerst was er al en herkenning van beide kanten en voelde het heel vertrouwd. Wij kwamen echter tot de conclusie dat wij elkaar vroeger in Heerenveen regelmatig hebben gezien en elkaar tot die dag nooit gesproken hadden. Maar zoals we hier in Friesland zeggen: “Better let as net”. 

Vervolgens was het ook een van de heerlijkste yin yoga lessen die ik gevolgd heb. Laila geeft les met zoveel aandacht en zachtheid dat voelt als thuiskomen. Ook zij heeft haar opleiding bij Johan Noorloos gevolgd en die stijl herkende ik direct; dat was heel prettig.

Intentie buideltjes (TIES)
live your nature

Namasté

In 2018 ben ik in aanraking gekomen met yoga, nadat mijn lichaam op een gegeven moment aangaf dat er drastisch iets moest veranderen. Jarenlang heb ik namelijk veel gewerkt en was ik altijd maar ‘bezig’.

Achteraf gezien was die tijd een manier om moeilijke emoties niet te hoeven voelen. Ik stond zogezegd altijd op ‘aan’. Ik had geen ‘uitknop’ en nam geen rust voor balans of herstel. Pijnlijke dingen stopte ik weg. Ik zorgde er ook bewust en onbewust voor dat ik bezig bleef, want anders ging ik malen…

– Laila –

 

Een cadeautje voor jezelf

Als je ook eens een les wilt volgen bij Laila of een andere workshop kijk dan vooral eens op haar website Yoga Studio Blessed.

 

Aanbod Live Your Nature

Wil je meer weten over vrouwencirkels, B&B in de yurt, zweethut ceremonies, ijsbaden, ademsessies, verhuur van de yurt in co-creatie, E-books, spotlight, trainingen, ceremonies, projecten of wat anders?
Bel of mail mij gerust!

Vrouwencirkels

Met de seizoenen als leidraad

Zweethutcermonies

Het huis van de adem..

E-books

Lekker vanuit je luie stoel

De Yurt – B&B

Me-Time arrangement

Agenda

Een kijkje in de agenda geeft je een overzicht per maand van de verschillende workshops, zweethut ceremonies, vrouwencirkels en nog veel meer leuks! Het kan variëren van een workshop zevenblad pesto maken van een paar uurtjes tot een intensieve diepgaande zweethut dag met uitgebreid programma en alles wat er tussen zit..

Naast de projecten van Live Your Nature & Zweethut Noord vind je hier ook trainingen en ceremonies georganiseerd door anderen, maar wel op onze mooie plek.

Shop

In de shop kun je tickets kopen voor alle cirkels & ceremonies, workshops, trainingen, e-books en handleidingen. Kom je in je eentje, met een vriend/vriendin of misschien wel met je vader of moeder? Alles wat je hier kunt aanschaffen brengt je meer in verbinding met jezelf, je omgeving of de natuur.  Kies vanuit je hart en voel je bij deze meer dan welkom!

De volgende stap..

“Mensen overschatten vaak wat ze kunnen doen op 1 dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een jaar”

De eerste stap naar verandering begint altijd met een klein stapje.. En wat zo mooi is.. je hoeft het niet alleen te doen! Verbinden met anderen en je gezien en gehoord voelen is zo belangrijk voor je persoonlijke groei! Alles wat wij hier organiseren is gebaseerd op de kernwaarden verbinding – natuur – ontwikkeling en vrijheid. Wil je meer weten, over wat wij hier aanbieden, bel of mail mij gerust!

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg