Skip to main content

“Verstevig jezelf door een unieke en betekenisvolle 5 daagse winterse ontdekkingsreis naar binnen.

Ervaar een diepe verbinding met gelijkgestemde vrouwen uit jouw regio in de vorm van een vrouwencirkel.

Na deze winterse reis ben jij in februari klaar om te stralen en te starten met het leven waar JIJ naar verlangt.”

Liefs Carin

 • ‘Leef jouw natuur’  is een reis speciaal ontworpen voor vrouwen die toe zijn aan een nieuwe stap in hun eigenheid en binnen een straal van ongeveer 35 km van ‘Live Your Nature” wonen.

  Deze reis is voor vrouwen die antwoord willen op o.a. de diepgaande vragen:

 • Wie ben ik, en wat wil ik met de rest van mijn leven? 
 • Hoe creëer ik rust en ruimte om te doen waar ik gelukkig van wordt?
 • Hoe kan ik van betekenis zijn en wat geeft mijn leven waarde?
 • Hoe kan ik meer leven vanuit mijn gevoel en intuïtie i.p.v. uit mijn hoofd?

Als je worstelt met bepaalde vraagstukken en de behoefte voelt om deze én jezelf centraal te stellen, dan is dit de plek voor jou.

Een reis met als bestemming:
Helderheid en stevige gronding in jezelf om stappen te zetten naar jouw eigen gewenste toekomst zonder schuldgevoel en in vertrouwen.

Deze training is voor vrouwen die verlangen naar:

 • Losbreken uit de patronen van ‘straal-angst’ of ‘brandstapel-angst’.
 • Een leven waarin je zelf de regie hebben en dat in alle liefde kunnen doen.
 • Een leven zonder verkramping, stress en schuldgevoelens.
 • Duidelijkheid en richting.
 • Een leven volgens de wijsheid van de seizoenen en in harmonie met de natuurlijke cycli.


Je kunt deze training zien als jouw kompas. Tijdens de reis zullen we samen werken aan het creëren vanuit aandacht en authenticiteit, zodat je jouw ware zelf kunt laten stralen. We zullen je innerlijk kompas terugvinden, tevoorschijn halen, afstoffen en opnieuw ijken. En we zullen er echt naar kijken, zodat je met zelfvertrouwen jouw eigen weg kunt bewandelen.


Deze training is voor vrouwen die:

 • Serieus werk willen maken van zichzelf.
 • Bereid zijn in zichzelf te investeren.
 • Klaar zijn om zichzelf te omarmen en hun eigenheid te vieren.
 • De rest van hun leven willen leven zoals zij dat zelf willen.

Voel jij een duidelijke JA?  Sluit je dan aan bij onze reis en ontdek de krachtige vrouw in jou. Het is tijd om voluit te leven en te stralen! Voel je een JA en gaat je hoofd er tussen zitten met allemaal praktische en morele bezwaren? Voel dan eens wie er nu de regie heeft je intuïtie of je hoofd? Je mag al beginnen met oefenen.. 😉 

Wat mag jij verwachten?

Deze reis is een uitnodiging om je-Zelf volledig te verkennen en te laten prikkelen op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Je kunt op ons rekenen, want we zijn volledig toegewijd en zullen je onze onverdeelde aandacht geven. Rust, focus en richting voor de toekomst liggen binnen handbereik. En niet te vergeten, we bieden jou een prachtige plek waar je kunt ont-wikkelen en ont-haasten.

We bewegen met je mee, aandachtig luisterend naar wat zich aandient en wat jij nodig hebt. Met liefde maar zonder genade zullen we je coachen en er echt voor jou zijn. Je kunt rekenen op een warme en veilige omgeving waar je jezelf kunt zijn en waar we samen een heilige ruimte creëren. We zullen je spiegels voorhouden, zodat je kunt groeien naar je volle potentieel.

Deze reis is een zoektocht naar je essentie, waarbij we je vijf dagen lang volledig in de spotlight zetten en ondersteunen in jouw proces.

Geniet van rituelen, praktische tools, de natuur en nuchtere Friese inzichten. En om je lichaam te voeden, bieden we gezonde lunches aan. Stap in deze transformerende winterreis en laat jezelf stralen!

Waarom kiezen voor vrouwen binnen een straal van 35 km?

“Laat me je vertellen waarom.. De meeste trainingen en opleidingen vinden plaats in het westen, en hoewel je daar prachtige stappen zet en diepe verbindingen aangaat, kom je daarna weer thuis en blijken de meeste andere cursisten ver weg te wonen. De kans en mogelijkheid dat je elkaar weer spreekt is klein, terwijl je zoveel persoonlijke momenten met elkaar hebt gedeeld en vaak zelfs een hechte vriendschap hebt opgebouwd.

Daarom is het bij ‘Leef je natuur’  belangrijk dat elke deelnemende vrouw in elkaars nabijheid woont, zodat je elkaar ook na de reis gemakkelijk kunt opzoeken.

Koop lokaal, eet lokaal en ontwikkel jezelf lokaal! ;-)”

Liefs, Nynke

Wanneer is dit voor jou?

Dit is hét moment!

De vrouwelijke energie van de herfst en winter zijn in aantocht en het is nú de tijd om te oogsten en los te laten. Geen ander moment in het jaar is geschikter voor reflectie en naar binnen keren dan de winter.

Zwakke wortels sterven af, sterke wortels groeien ondergronds sterker om in het voorjaar klaar te zijn voor een nieuw begin.

Misschien heb je van alles al wel gedaan. Waar je nu ook staat in je leven deze Essentie reis brengt je gegarandeerd weer verder in je ontwikkeling. De magie van de natuur en haar seizoenen helpt je hier nu ook nog eens bij.

Extra bonus is dat je het niet alleen hoeft te doen, ook niet in de toekomst! De vrouwencirkel waar je deel van uit maakt is altijd in jouw buurt..

Dit is voor jou als je bereid bent een deelnemer in plaats van toeschouwer te zijn. Alles wat wij je aanreiken kun jij alleen zelf voelen, implementeren en integreren. Je krijgt hierbij, deze 5 dagen, wel onze volledige ondersteuning, maar jij mag het doen. Is dit het moment dat je voor jezelf kiest?

Als je een JA voelt en je weet dat het tijd is voor verandering. Let nu wel goed op. Je hoofd gaat ongetwijfeld onrust zaaien, dit is een teken.. Je mind houdt niet van verandering ook al ben jij er wel aan toe en helpt het je verder. Waar luister jij naar?

Als je bereid bent de winter te gebruiken om de rust die daarbij hoort te onderzoeken en in jezelf te investeren. Geen huiswerk en zelfstudie maar ervaren, onderzoeken en integreren. 

Besef dat je met je aanwezigheid automatisch bijdraagt aan de vrouwencirkel. De bereidheid te leren, te delen en te helen maakt jou alleen daardoor al van grote waarde voor de andere vrouwen.

Wij zorgen voor ‘sacred space’ en een mooi helend programma met een “spark of joy”.

Data

Investering

Vrijdag 3 november: inloop vanaf 09:30 uur, start 10:00 uur, einde 16:00 uur

Vrijdag 1 december:  inloop vanaf 09:30 uur, start 10:00 uur, einde 21:00 uur

Zaterdag 2 december:  inloop vanaf 09:30 uur, start 10:00 uur, einde 16:00 uur

Vrijdag 12 januari:  inloop vanaf 09:30 uur, start 10:00 uur, einde 16:00 uur

Vrijdag 9 februari:  inloop vanaf 09:30 uur, start 10:00 uur, einde 16:00 uur

Coachgesprek in overleg naar wens in te plannen.

Naast de investering van de tijd die je zult doorbrengen op onze mooie plek tijdens de 5 bijzondere dagen, is de financiële investering €995,= inclusief btw. 

Voel je een echte ja, maar kun je dit niet betalen, neem dan contact met ons op. Als we ruimte hebben kunnen we kijken of er een mogelijkheid is op een andere manier deze waarde te compenseren.

Cadeau voor het leven

Ben jij 1 van de 9 vrouwen die mee gaat op deze unieke reis en onderdeel wordt van deze bijzondere vrouwencirkel?
Nú is het moment! Deze reis komt pas volgend jaar winter weer voorbij.. Zo lang wil je toch niet wachten op het begin van je nieuwe leven?

Geef je hier op voor ‘Leef jouw natuur’ of stel nog even die laatste vraag: Info@LiveYourNature.nl

Hoedsters op deze ‘reis’

Sinds 2020 organiseren Carin en ik maandelijks nieuwe maan vrouwencirkels. Beide hebben wij, op onze eigen manier, ruime ervaring in coaching en persoonlijke ontwikkeling én de drive om de wereld mooier te maken. Nu voelen wij dat de tijd rijp is om de kracht van de cirkels, sisterhood en onze kennis te bundelen in de vorm van de Leef je Natuur winterse reis..

Wij starten met een uniek en verrijkend ontwikkelingstraject. Met 9 vrouwen gaan wij 5 dagen op reis naar ‘jouw natuur’ in de vorm van een vrouwencirkel.

Met onze nuchtere blik houden wij je liefdevol genadeloos een spiegel voor, dragen we je, horen we je en begeleiden we je op weg naar de vrouw die haar eigen leven invult, in alle rust en ont-spanning durft te gaan staan en haar zachte kracht durft in te zetten.. 

Wij ontvangen je met liefde op onze prachtige locatie waar je de rust en ruimte kunt ervaren om écht stappen te zetten naar jouw nieuwe toekomst vol eigenheid en zachte kracht.

Liefs Carin & Nynke

Contact

Mocht je een JA voelen, maar zit je hoofd in de weg met allemaal niet helpende gedachten? Heb je nog vragen? Kortom wil je een van ons eerst even persoonlijk spreken?

Dat kan 🙂 Neem gerust contact met ons op. Wij doen ons best om je binnen 24 uur te beantwoorden.

Carin van Raaij – 06 12108958 – info@sjamancamassagetherapie.nl

Nynke Landman – 06 42222904 – info@liveyournature.nl

Vele kleine stapjes..

“Find your tribe and love them hard”

Vele kleine stapjes zorgen uiteindelijk voor ongekende groei. Wij lopen 5 hele dagen met je mee op jouw reis door je leven. Blijf in beweging samen met gelijkgestemde vrouwen in je omgeving. Hoe fijn is dat?

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg