Skip to main content
Ontdek de kracht van verbondenheid en groei in de Brotherhood Circles. In een wereld die steeds gejaagder en individualistischer wordt, is het meer dan welkom dat mannen een plek hebben waar ze zich kunnen uiten, kunnen leren en kunnen groeien met elkaar en van elkaar. Geen ‘haantjes gedrag’ strijd en competitie meer, maar verbinding en verbroedering.

Een mannencirkel biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar mannen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om hun persoonlijke uitdagingen, dromen en ambities te verkennen. Door de kracht van cirkel en gedeelde ervaringen, kunnen mannen elkaar ondersteunen, inspireren en empoweren.
Brotherhood Circles zijn mannencirkels geïnspireerd door Live Your Nature met de volgende waarden:  
 

Lokaal – Je cirkel bevindt zich het liefst in je eigen woonplaats en anders op fietsafstand van je huis in een straal van ongeveer 10 km. Zo kun je te allen tijden bij elkaar terecht ook buiten de cirkel als je dat fijn vindt of als het nodig is.

Natuur – De natuur, haar seizoenen en ‘het leven van jouw eigen natuur’, vormt een rode draad in de cirkels. De natuur heeft zoveel wijsheid en symboliek waar wij,  als wij daar goed naar leren luisteren, veel energie, rust en balans uit kunnen krijgen.

Verbinding – Brothers ontmoeten elkaar om de verbinding met zichzelf en elkaar te versterken. De verbinding met jezelf kun je vinden als je je open en raakbaar* opstelt. De onderlinge veilige verbinding wordt bekrachtigd door authenticiteit, mededogen en rituelen. De hoeder borgt deze verbinding en ziet toe op de processen.

Ont-wikkeling – Er is een verlangen om te verdiepen en te groeien in een zoektocht naar je-Zelf. Brothers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen handelen en nemen actief deel aan sharings en oefeningen.

Liefde – Bekijk jezelf en de wereld om je heen vanuit liefde ipv angst. Leef met een open hart vol verwondering en mededogen, dan maak je automatisch de wereld mooier.

Vrijheid – Als je fysieke en mentale vrijheid kunt ervaren is dat de ultieme rijkdom. Start met het vergroten van je vrijheid door verantwoordelijkheid te nemen en keuzes te maken die positief bijdragen aan je eigen leven en de cirkel.

* Het gebruik van raakbaar in plaats van kwetsbaar voelt hier passender.  Ergens door geraakt worden voelt heel anders dan ergens door gekwetst worden. Raakbaarheid is meer in balans met de energie van de Brotherhood Circles. Je bent aanwezig in de cirkel met een open hart.

De rode draad is de balans in mannelijke en vrouwelijke energie in de natuur en haar seizoenen. De natuur houdt zichzelf in balans en deze wijsheid gebruiken wij ook in de mannencirkels. 
Iedere Brotherhood Circle is een mannencirkel, maar niet iedere mannencirkel is een Brotherhood Circle. 
 
Een mannencirkel is een plek waar je vrijuit kunt spreken en jezelf kunt zijn, zonder oordeel. Openhartige gesprekken waarin je jouw persoonlijke worstelingen en successen kunt delen worden aangemoedigd. Door naar de verhalen van andere mannen te luisteren en je eigen ervaringen te delen, zul je merken dat je niet alleen staat in je zoektocht naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Het oprichten van (of deelnemen aan) een mannencirkel biedt mannen de mogelijkheid om dieper in zichzelf te duiken en te ontdekken wie ze werkelijk zijn. Door het delen van deze worstelingen en successen, kunnen ze elkaar helpen om obstakels te overwinnen

– Not brothers by blood, but by heart –

“Als mannen onderling verzachten ontstaat er enorm veel kracht.”

“The only bond stronger than blood is that of brotherhood”

Mocht je bij jou in de buurt nog niet deel kunnen nemen aan een mannencirkel, maar voel je wel de behoefte aan deze verbinding? Start dan je eigen Brotherhood Circle. Het is misschien wat spannend, maar het heeft je aandacht en je mag het oefenen en daardoor steeds meer leren. 

In de “shop” kun je nu ook een handleiding met werkboek bestellen en deze in pdf downloaden. Zo kun je voor een vliegende start maken met je mannencirkel. Alle fases van de bijeenkomst worden doorgenomen, maar ook de voorbereiding van jezelf, de ruimte, het verzamelen van de mannen etc. 

Als je het fijner vindt om hierbij nog wat persoonlijke ondersteuning te krijgen, dan kun je nu met korting een coach uurtje met mij boeken. Normaal €75 en nu €45 per uur. Heb je hier belangstelling voor, mail mij dan: Info@LiveYourNature.nl

– Brotherhood Circles –

“Find your tribe and love them hard”

Gelijkgestemde mannen bij jou uit de buurt
Persoonlijke ontwikkeling
Gehoord en gezien worden
Wijsheid en kennis delen
Verbinding en vertrouwen

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg