Skip to main content

Marije

” Door de vrouwencirkel heb ik inspiratie gekregen om bepaalde onderwerpen te onderzoeken (lezen, luisteren, voelen etc.)

Ook had ik het gevoel van veiligheid, het open mogen spreken, en luisteren zonder verwachtingen. Hierdoor ben ik zelf uit mijn comfort zone gestapt, en gegroeid waardoor ik  “zachter” naar mezelf en een ander kan zijn”.

Sisterhood Circles biedt alle vrouwen in Nederland de mogelijkheid om deel te nemen aan een vrouwencirkel.

Een vrouwencirkel bij jou in de buurt, maximaal 10 km van je huis zodat je je met gelijkgestemde vrouwen kunt verbinden. Een veilige plek waar je gehoord en gezien wordt en jezelf kunt zijn. Zonder oordeel en zonder jaloezie.

Sisterhood Circles hebben als rode draad de balans van de mannelijke en vrouwelijke energie van de natuur en haar seizoenen. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, verbinding en zelfzorg.

Sisterhood Circle Oudehorne
Iedere maand organiseren wij een vrouwencirkel in onze yurt in Oudehorne. Wij stellen dan met liefde een bijzondere bijeenkomst samen. De avonden zijn vol warmte en verbinding en soms ook ietsje uitdagend. Je hoeft helemaal niks, het belangrijkste is dat je je op je gemakt voelt en vrij voelt om te delen wat voor jou op dat moment passend is.

Wat zo bijzonder is aan  vrouwencirkels is dat je al vrij snel verbinding, diepgang en ontspanning kunt ervaren ook al kom je druk en gestrest binnen na het eten, kids, werk etc.. Écht even opladen!

Info en kosten

Op dit moment zijn beide vrouwencirkels zowel met nieuwe maan als met volle maan compleet. Deze Sisterhood Circles  zijn voor vrouwen uit de buurt van Oudehorne. Wij komen iedere maand bij elkaar in onze yurt in Oudehorne. De cirkels bestaan uit ongeveer 10 vrouwen. Zo blijft het een mooie intieme regionale groep sisters.

Hier is het wenselijk dat de vrouwen zich committen aan de groep zodat er vertrouwen en een veilige bedding kan groeien en we steeds meer de diepte in kunnen met elkaar. Iedere keer is er een ander thema passend bij het seizoen. 

Vriendinnen vrouwencirkel
Om je een idee te geven wat een vrouwencirkel is, host ik ook vreindinnen vrouwencirkels. Deze duren iets langer en hebben de vorm van een workshop of uitgebreidere ceremonie. Ook hier is vanzelfsprekend een veilige setting waar je jezelf kunt zijn. Je komt dan met jouw vriendinnen (of nichten, moeders, collega’s etc.) en dan plannen we samen een geschikte dag. Ook kun je dan een voorkeur doorgeven wat jullie als thema zouden willen die dag of een eventuele extra activiteit zoals cacao ceremonie, ijsbad, kookworkshop, krachtvoorwerp maken etc.

Bijzonder uitje

Vriendinnen vrouwencirkel

Een bijzondere dag voor:
– Een verjaardag
– Het vieren van een zwangerschap
– Bedrijfsuitje met vrouwelijke collega’s
– Vrijgezellenfeestje
Of een andere bijzondere gelegenheid om een dag met je sisters door te brengen. 

Hoedsters

– Not sisters by blood but by heart –

Deze quote omschrijft wel onze band en die met de andere sisters van de cirkel. Jenny hoedt sinds een jaar samen met Carin van Raaij en mij de vrouwencirkels. Nu zijn Jenny en ik samen een extra groep gestart. 

Jenny en ik delen de liefde voor vrouwencirkels en tijdens deze avonden dragen wij samen zorg voor sacred space en een mooi helend programma met een “spark of joy”.

Samen met Carin van Raaij ben ik jaren geleden begonnen met de vrouwencirkels en vanaf november 2023 hosten wij samen de Fem Tribe – ‘Leef je essentie’ reis van 5 ont-wikkelings dagen.

In iedere vrouw haar omgeving zijn vele bijzondere vrouwen aanwezig, maar het is lastig die te vinden. Als je ze al gevonden hebt is het een uitdaging met elkaar in contact te komen met al onze drukke agenda’s.

Vrouwencirkels dragen bij aan het ontmoeten van elkaar, doordat er hiervoor een vast moment en plek is, dicht in de buurt, met gelijkgestemde vrouwen zodat je deze naast de vrouwencirkel ook makkelijk eens op kunt zoeken.

Je eigen vrouwencirkel starten

Woon je niet in de buurt van Oudehorne dan kun je nu heel makkelijk je eigen Sisterhood Circle starten. Ik heb een handleiding met werkboek voor je gemaakt en daarmee maak je een vliegende start. 

Misschien vind je dat spannend of denk je dat kan ik niet, maar wees gerust, dat valt heel erg mee. Je aandacht en aanwezigheid is het belangrijkste, de rest leer ik je in de handleiding. Je kunt deze ook nog bestellen met een uurtje sparren/coaching met mij om het nog makkelijker te maken.

Tamara

“Verbinding, rust, kennis, een groot steunnetwerk, vertrouwen in mijn medemens, community spirit, empowerment, meer zelfliefde, een sterkere identiteit en autonomie zijn kreten die in mij op komen als ik aan onze Sisterhood Circle denk.”

Binnenkort volgt er een kaart hier met daarop alle Sisterhood Circles in Nederland. Zegt je man tegen je “waarom een vrouwencirkel, mogen er geen mannen bij? dan kun je nu ook zeggen dat hij zijn eigen Brotherhood Circle kan starten. Ook voor mannen heb ik een handleiding met werkboek gemaakt.

Als mannen en vrouwen zich afzonderlijk van elkaar met gelijke sexe verbinden, stijgt de polariteit en daarmee ook de aantrekkelijkheid voor elkaar. Voor beide is het van belang hun mannelijke en vrouwelijke energie in balans te krijgen voor een goede gezondheid.

De volgende stap naar verbinding

“Find your tribe and love them hard”

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg