Vrouwencirkel Oudehorne (e/o)

Carin en ik organiseren maandelijks vrouwencirkel avonden rond de seizoenen en daarbij passende thema's (zie hieronder). Deze avonden zorgen voor meer verbinding met andere vrouwen in onze buurt (Oudehorne en omgeving). Wij merken namelijk zelf dat wij steeds minder behoefte hebben om het hele land door te reizen om geïnspireerd te worden en interessante vrouwen tegen te komen.

Er zijn in ieders omgeving vele bijzondere vrouwen, maar elkaar vinden en met elkaar in contact komen is soms lastig met al onze drukke agenda's. De vrouwencirkels dragen hieraan bij doordat er hiervoor een vaste plek is, dicht in de buurt, met vrouwen die je daarnaast ook makkelijk op kunt zoeken tussendoor.

Onze intentie is dat de avonden naast extra verbinding ook nog bijdragen aan persoonlijke groei voor zowel ons als de deelneemsters.  

Hoe en wat?

Een vrouwencirkel zoals wij die organiseren start om 19:30 uur (inloop 19:15 uur) en ronden we af rond 21:30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in een verwarmde Yurt in een mooie natuurlijke omgeving.

Iedere avond heeft een thema passend bij het seizoen en wij zorgen voor een mooie draad van deze thema's door de avonden heen. De avond wordt zo voorbereid dat er ruimte is voor een stevige verbinding welke wij ondersteunen. Dit kan vormgegeven zijn in de vorm van bijvoorbeeld een (schrijf)oefening, meditatie of ander soort oefening. Voornamelijk is de avond een "sharing circle" waar wij met elkaar delen wat er speelt omtrent het onderwerp van die avond.

Niemand ziet het hele plaatje, als wij samen zijn weten wij heel veel.. "wat een rijkdom"..

 

Data en kosten

Iedere maand (uitgezonderd de zomervakantie) is er een vrouwencirkel. De exacte data staan op de agenda pagina. De avonden gaan door met minimaal 6 deelneemsters en er kunnen i.v.m. de richtlijnen maximaal 10 vrouwen deelnemen. In de agenda staat ook hoeveel plekjes er nog beschikbaar zijn voor iedere avond.

Een avond duurt in ieder geval 2 uur en de kosten hiervoor zijn €18,50 inclusief btw, hapje, drankjes en eventueel hand-outs. Mocht je nu al meer dan 5 avonden willen reserveren omdat de onderwerpen je zo aanspreken dan krijg je ook nog eens €10 korting op de vrouwen zweethut dag. 

Laat via de mail weten voor welke dag(en) je wilt inschrijven en de rest volgt vanzelf.

Onderwerpen 2021:
Spirit world, zusterschap, fysieke klachten & mentale staat, wat is jouw droom, zweethut dag, resiliance, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf = polariteit, relaties, sexualtiteit, werking diverse planten, wat voedt jou?, moeder - dochter relatie, vier jezelf.

Carin van Raaij

Ik ben een echt buitenmens. Van jongs af aan is de natuur een belangrijke bron om energie op te doen en de stilte in mezelf te vinden.

Transformatie
Daarnaast ben ik geboeid door persoonlijke groei en ontwikkeling. Zoals de rups transformeert naar een vlinder, zo gaan ook wij mensen door fasen waarin we oude stukken loslaten en het nieuwe kan ontstaan. Het begeleiden van mensen in ontwikkeling, een tijdje met je oplopen, ervaar ik als heel betekenisvol.

Zo’n 20 jaar ben ik betrokken bij leer- en ontwikkelprocessen van teams en mensen in het onderwijs en daarbuiten. Als (team)coach, adviseur en docent ben ik op veel plekken geweest en ben ik vertrouwd met overtuigingen, drijfveren en dynamieken. Meer en meer kom ik tot de ontdekking dat juist ons lichaam de sleutel heeft. Je lijf ervaren als het huis waarin je woont, luisteren naar de signalen en er voor zorgen dat je levensenergie kan stromen is een belangrijke stap. Je kunt dan met vertrouwen in de wereld staan en je tevreden en ontspannen voelen.

In goede handen
Deze ontdekking helpt mij om in het moment te zijn. Dit heeft mij persoonlijk veel gebracht. Op mijn reis heb ik van alles ontdekt en vele inspirerende trainers ontmoet. Ik heb onder meer vijf jaar intensief Chi Neng Qigong beoefend, heb 2 jaren opleiding tot lichaamsgericht therapeut gevolgd, en ben in 2016 gecertificeerd als holistisch energetisch masseur. In mijn praktijk geef ik je met aandacht lichaamsgerichte begeleiding en ontspannende massage. Je bent in goede handen.

Nynke Landman

Op de homepage en op de "Over mij" pagina kun je van alles lezen over mijn achtergrond en missie. Ik wil je hier laten weten waarom het zo fijn is om met Carin deze vrouwencirkels te organiseren.

Wijze vrouw
Carin is een wijze vrouw en de connectie die wij hebben is heel waardevol voor mij. Het organiseren van de vrouwencirkels gaat altijd heel vloeiend, wij vullen elkaar heel goed aan en hebben dezelfde insteek. 
De avonden zien wij graag ingevuld vol warmte en verbinding, maar ook hier en daar uitdagend. Dat laatste kan zijn uitdagend naar jezelf om even naar binnen te kijken of uitdagend in de vorm van iets doen met de groep wat wij zelf nog een beetje spannend vinden.

Wat ik zo bijzonder vind aan dit soort avonden is dat er al vrij snel de connectie en verbinding kunt ervaren ook al komen de meeste vrouwen druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Dit soort avonden kunnen heel helend zijn en je weer even laten voelen wie JIJ bent en wat JOUW NATUUR eigenlijk ook al weer is..

Kortom een avond vol zachtheid en openheid, maar ook liefdevolle eerlijkheid in de vorm van een prikkelende vraag of andere uitdaging.

Zelf een vrouwencirkel organiseren?

Mocht je nu niet in de buurt wonen van Oudehorne en dus lastig deel kunnen nemen aan deze cirkel, maar voel je wel de behoefte aan deze verbinding? 
Wat je dan zou kunnen doen is je inschrijven voor een van de andere dagen die ik organiseer zoals een zweethut ceremonie of Inner Connect - Sister Circle dag

Wil je het liefst lekker thuis met een eigen groepje vrouwen een vrouwencirkel organiseren dan kun je in de "winkel" een hand-out bestellen en deze in pdf downloaden. Zo heb je voor slechts een paar euro per persoon een complete handleiding voor 1-2 leuke avonden.

De volgende stap naar verbinding

"Find your tribe and love them hard"

Wil je een vrouwencirkel bijwonen?
Wil je een dag voor een door jou samengestelde groep vrouwen organiseren?
Wil je handouts bestellen om zelf een vrouwencirkel te hosten?
Of heb je een andere vraag?
Neem gerust contact met mij op.

Nynke

06-42222904

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg