Dit soort avonden kunnen heel helend zijn en je weer even laten voelen wie JIJ bent en wat JOUW NATUUR eigenlijk ook al weer is..

Kortom een bijeenkomst vol zachtheid en openheid, maar ook liefdevolle eerlijkheid in de vorm van een prikkelende vraag of oefening.

Met regelmaat wordt er bij volle maan een vrouwencirkel in onze yurt in Oudehorne georganiseerd. Wij stellen dan met liefde een bijzondere bijeenkomst samen. Voorbeelden van wat wij zoal doen tijdens zo'n volle maan vrouwencirkel is: cacao ceremonie, shamantic breathing, schaduwwerk, visionboard maken, ecstatic dance, sharings circle, hartverwarmende rituelen, meditatie etc. etc. Laat je verwarmen door de houtkachel of de zon op de ramen in de yurt en door ons en elkaar..voel je meer dan welkom.

De avonden zijn vol warmte en verbinding en soms ook ietsje uitdagend. Je hoeft helemaal niks, het belangrijkste is dat je je op je gemakt voelt en vrij voelt om te delen wat voor jou op dat moment passend is.

Wat zo bijzonder is aan  vrouwencirkels is dat je al vrij snel connectie en verbinding kunt ervaren ook al kom je druk en gestrest binnen (snel hierheen na het eten, kids, werk etc.).

Data en kosten

Iedere maand (uitgezonderd de vakanties en feestdagen) is er een vrouwencirkel. De exacte data en kosten staan op de agenda pagina. De avonden gaan door met minimaal 6 deelneemsters en afhankelijk van wat wij gaan doen kunnen er maximaal 8 - 12 vrouwen deelnemen. Zo blijft het een mooie intieme groep sisters.

Een volle maan cirkel duurt in minimaal 2 uur en maximaal 4 uur. De kosten hiervoor wisselen met het programma en de duur van de bijeenkomst. Iedere keer is er een andere mooie ceremonie, ritueel of ander passend programma. 

Afhankelijk van de dag in de week wanneer het volle maan is, zal de vrouwencirkel op avond of overdag zijn. In de agenda kun je precies per maand zien wanneer er weer een volle maan cirkel georganiseerd wordt en wat wij dan precies voor moois voor je in petto hebben..

"De cacao ceremonie was erg fijn, veilig en warm. Nynke en Jolanda hebben een fijne en veilige sfeer tot stand gebracht door hun eigen openheid.

De meditatie was erg fijn en mooi. Het dansen was voor mij eerst wat onwennig, maar al gauw was het fijn om in mijn eigen cocon te kunnen bewegen."

Liefs Saskia

Hoedsters

- Not sisters by blood but by soul -

Deze quote omschrijft wel onze band. Ook al zijn wij geen echte zusjes, wij zijn wel Soul Sisters. Wij delen al jaren lief en leed met elkaar en nu ook onze gezamenlijke projecten zoals volle maan cirkels én Soul Journey.

Tijdens deze cirkels dragen wij zorg voor sacred space en een mooi helend programma met een "spark of joy".

Nieuwe maan Vrouwencirkel
- Oudehorne en omstreken -

In iedere vrouw haar omgeving zijn vele bijzondere vrouwen aanwezig, maar het is lastig die te vinden en met elkaar in contact komen met al onze drukke agenda's. Vrouwencirkels dragen bij aan het ontmoeten van elkaar, doordat er hiervoor een vaste plek is, dicht in de buurt, met vrouwen die je naast de nieuwe maan cirkel ook makkelijk op kunt zoeken tussendoor.

Op dit moment hosten Carin van Raaij en ik een vrouwencirkel voor vrouwen uit de buurt van Oudehorne. Wij komen iedere maand met nieuwe maan bij elkaar in onze yurt in Oudehorne. Je bent van harte welkom om deel te nemen als je in de buurt woont. Er is een maximum van 12 vrouwen per avond..

Het is erg wenselijk om je te committen aan de groep zodat er vertrouwen en een veilige bedding kan groeien en we steeds meer de diepte in kunnen met elkaar. 

Wij zijn aan het experimenteren met een vrije vorm van samen komen en laten ontstaan per keer wat er mag ontstaan. Wil je iets inbrengen, delen of vragen dan kan dat dus. Valt een nieuwe maan in het weekend dan kunnen we er ook een dagdeel van maken en iets ondernemen samen. Heb je belangstelling, stuur mij dan een mailtje en dan neem ik contact met je op. 

 

Kosten hiervoor zijn je tijd,  aanwezigheid en actieve bijdrage.. Deze avonden zijn niet georganiseerd wat betreft een programma of thema. Wij zorgen alleen voor een locatie en sacred space.
Wil je deelnemen, mail dan naar Info@LiveYourNature.nl

Nieuwe maan data

Hoedsters

Carin en ik zijn rond 2020 de nieuwe maan cirkels begonnen met thema avonden. Omdat wij zelf nu ook graag deelneemster willen zijn in een vrouwencirkel hebben wij er voor gekozen om dit los te laten. 

De avonden worden gehost door in de yurt en Carin en ik dragen samen met alle andere vrouwen in dit geval zorg voor de sacred space.

Zelf een vrouwencirkel organiseren?

Mocht je nu niet in de buurt wonen van Oudehorne en dus niet deel kunnen nemen aan de nieuwe maan cirkel, maar voel je wel de behoefte aan deze verbinding? De Volle maan cirkels zijn niet afhankelijk van woonplaats dus daar kun je sowieso aan deelnemen en ook aan een van de andere dagen die ik organiseer zoals een vrouwen zweethut ceremonie, volle maan ceremonie of de Soul Journey.

Wil je het liefst lekker thuis met een eigen groepje vrouwen een vrouwencirkel organiseren dan kun je binnenkort in de "shop" een hand-out bestellen en deze in pdf downloaden. Zo heb je voor slechts een paar euro per persoon een complete handleiding voor 1-2 leuke avonden.

Heb je hier belangstelling voor, mail mij dan: Info@LiveYourNature.nl

De volgende stap naar verbinding

"Find your tribe and love them hard"

Wil je een vrouwencirkel bijwonen?
Wil je een dag voor een door jou samengestelde groep vrouwen organiseren?
Wil je handouts bestellen om zelf een vrouwencirkel te hosten?
Of heb je een andere vraag?
Neem gerust contact met mij op.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg