Skip to main content
coaching

Privé zweethut ceremonie

Hoe bijzonder is het als je een zweethut ceremonie kunt ervaren helemaal voor jou persoonlijk of samen met je partner of goede vriendin? De hele dag word je begeleid in dit mooie proces door de gieter en hoed(st)er van de hut..

Je mag je overgeven aan het ritme van de windrichtingen en de wijsheid van de stenen.. De symboliek van je voorouders, de natuur en de hitte geven je antwoord op je vragen en laten je voelen wat je op dat moment nodig hebt.

Je wordt vanaf het begin meegenomen in de ceremonie van het zweethut ritueel. Samen bouwen we de bak voor de stenen, neem je deel aan de stenen ceremonie, ontsteken we het vuur, bekleden we de hut met wollen dekens, maak je ties (intentiebuideltjes) en daarna is het tijd om begeleid door de gieter en hoed(st)er de hut in te gaan.

Jouw intentie

Voordat je de zweethut in gaat staan wij even stil bij je intentie.

Waarom ben je hier?
Met welke intentie ga jij de zweethut in?
Wat wil je loslaten?
Wat wil je meenemen de hut uit, opnieuw de wereld in?

Aan de hand van de windrichtingen en de seizoenen nemen wij jou mee “op reis” naar binnen.
Voel je uitgenodigd, veilig en gedragen door ons deze dag..

Op onze pagina over de zweethut ceremonie kun je nog meer informatie vinden over het concept zweethut.

 • Paula

  Wow!
  Wat een belevenis zijn deze twee dagen geweest voor ons.. Van het warme welkom tot de grensverleggende sessie in de zweethut..
  Van compleet gezien en gehoord zijn tot heerlijk verwend worden in de kunst van vertragen..

  Lieve Nynke en Arjan, dank jullie wel voor dat waar eigenlijk geen woorden aan gegeven hoeven te worden…

  UBUNTU: Ik ben omdat wij zijn..

Wil je wat extra’s?

Naast een privé zweethut ceremonie kun je ook nog een nachtje blijven slapen in onze heerlijke met houtkachel verwarmde yurt-B&B. Dit is een tegelkachel dus die blijft lekker lang warm 😉

 • Samen of lekker met jezelf er even écht helemaal uit.
 • Het gevoel van een mini vakantie in slechts 24 uur.
 • Heerlijk ontspannen met óók nog een eigen privé sauna.
 • Slapen in een yurt op een bed met schapenvachten romantisch voor de houtkachel.
 • Zelf koken of gewoon lekker wat laten bezorgen.

De kracht van de natuur..

De natuur is een hele fijne plek om op te laden, bij te komen en te genieten van de kleine dingen. Maar ook een plek om antwoorden te vinden. De kracht van de seizoenen in combinatie met de zweethut is een prachtige manier van naar binnen keren en terug te gaan naar je eigen natuur.

De zon op je gezicht, de wind door je haren, hoe het weer die dag ook is, de hitte van het vuur is er zowel bij de zweethut als in de yurt om je te verwarmen. Met een beetje geluk komen de buizerds over vliegen als we de zweethut in gaan..

Wat kun je allemaal verwachten?

Lekker even mét jezelf

In deze bijzondere privé zweethut ceremonie sta jij centraal en begeleiden wij jou gedurende het hele ritueel. De 4 rondes die gegoten worden nemen wij jou mee op reis. 
Een zweethut dag begint tussen 10 en 12 uur (dit gaat in overleg) en zal rond 16:00 – 18:00 uur afgerond zijn. Wij verzorgen de gehele dag drinken en een lekkere lichte lunch.
Vooraf krijg je nog uitgebreid informatie over je eventuele voorbereiding. 

Kosten en beschikbaarheid

Privé zweethut ceremonie

Een uitgebreide privé zweethut ceremonie voor jouzelf of met je partner of vriendengroep kost €75 per persoon met een minimale dagprijs van €750. Wil je heerlijk nagenieten en nog even in de rust blijven, dan kun je ook nog blijven slapen in de yurt.

Verder nog handig om te weten

Alle prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en indien er zakelijk gefactureerd kan worden exclusief btw.  

Reserveren gaat in overleg. Het handigst is om te bellen of een mail te sturen naar Info@LiveYourNature.nl, dan plannen we samen een geschikt moment.

Wij zijn geen openbare gelegenheid en de yurt en sauna zijn geheel ter eigen beschikking. Iedereen is welkom bij ons, wel gaan wij er vanuit dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt over jouw (en onze) gezondheid.

Warme groet,
Arjan & Nynke

Wil jij jezelf dit cadeau doen óf je geliefde?

“Alle liefde begint met de liefde voor jezelf”

Een bijzondere zweethut ceremonie helemaal voor jou of jullie samen?
Bel of mail mij voor je vragen en wensen en dan plannen we samen een geschikte dag of misschien zelf wel met een nachtje er bij.. 
“Me-time” of “We-time” arrangement.

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg