coaching

Privé zweethut ceremonie

Hoe bijzonder is het als je een zweethut ceremonie kunt ervaren helemaal voor jou persoonlijk of samen met je partner? De hele dag word je begeleid in dit mooie proces door de gieter en hoed(st)er van de hut..

Je mag je overgeven aan het ritme van de windrichtingen en de wijsheid van de stenen.. De symboliek van je voorouders, de natuur en de hitte geven je antwoord op je vragen en laten je voelen wat je op dat moment nodig hebt.

Je wordt vanaf het begin meegenomen in de ceremonie van het zweethut ritueel. Samen bouwen we de bak voor de stenen, neem je deel aan de stenen ceremonie, ontsteken we het vuur, bekleden we de hut met wollen dekens, maak je ties (intentiebuideltjes) en daarna is het tijd om begeleid door de gieter en hoed(st)er de hut in te gaan.

Op onze pagina over de zweethut ceremonie kun je nog meer informatie vinden.

Wil je wat extra's?

Naast een privé zweethut ceremonie kun je ook nog een nachtje blijven slapen in onze heerlijke met houtkachel verwarmde yurt. Dit is een tegelkachel dus die blijft lekker lang warm ;-)

 • Samen of lekker met jezelf er even écht helemaal uit.
 • Het gevoel van een mini vakantie in slechts 24 uur.
 • Heerlijk ontspannen met óók nog een eigen privé sauna.
 • Slapen in een yurt op een bed met schapenvachten romantisch voor de houtkachel.
 • Zelf koken of gewoon lekker wat laten bezorgen.

En er is nóg meer...  Als je na de zweethut ceremonie, een nachtje in de yurt én heerlijk in de sauna nog behoefte hebt aan nog meer ontspanning, kun je jezelf ook nog extra laten verwennen. Wij kunnen je het volgende aanbieden:

 • Een heerlijk uurtje Yin Yoga
 • Tension Release sessie
 • Ademsessie
 • Shiatsu massage (indien beschikbaar)

De kracht van de natuur..

De natuur is een hele fijne plek om op te laden, bij te komen en te genieten van de kleine dingen. Maar ook een plek om antwoorden te vinden. De kracht van de seizoenen in combinatie met de zweethut is een prachtige manier van naar binnen keren en terug te gaan naar je eigen natuur.

De zon op je gezicht, de wind door je haren, hoe het weer die dag ook is, de hitte van het vuur is er zowel bij de zweethut als in de yurt om je te verwarmen.

Wat kun je allemaal verwachten?

Lekker even mét jezelf

In deze bijzondere privé zweethut ceremonie sta jij centraal en begeleiden wij jou gedurende het hele ritueel. De 4 rondes die gegoten worden nemen wij jou mee op reis. 
Een zweethut dag begint tussen 10 en 12 uur (dit gaat in overleg) en zal rond 16:00 - 18:00 uur afgerond zijn. Wij verzorgen de gehele dag drinken en een lekkere lichte maaltijd.
Vooraf krijg je nog uitgebreid informatie over je eventuele voorbereiding. 

Boek je inclusief overnachting?
Je mag lekker mét jezelf of met z'n tweeën bij ons komen en 24 uur heerlijk bij ons vertoeven. Je hebt dan het volgende geheel tot jouw beschikking:

 • Yurt van 7m doorsnee met uitzicht op de zweethutten, grote houtkachel en mand hout.
 • Sauna huisje bij de vijver met koude douche.
 • Waterkoker, thee en koffiezetapparaat in de yurt.
 • Topper met daarop schapenvachten, laken en 2 persoons dekbed.
 • Ecotoilet - een heel mooi netjes en schoon houten huisje buiten voor jou privé.
 • Kookgelegenheid - 2 pits gasstel, bbq, borden, bestek etc. 
 • Én wij serveren ontbijt in de yurt.

Kosten en beschikbaarheid

Privé zweethut ceremonie

Een uitgebreide privé zweethut ceremonie voor jouzelf of met je partner samen kost €600.
Een arrangement in combinatie met een overnachting in de yurt, onbeperkt gebruik van de privé sauna, eigen kookgelegenheid, inclusief ontbijt in de yurt kost €725. Je krijgt hierbij €100 korting op de normale overnachtingsprijs. 

Extra te boeken:

 • Yin Yoga -  €50 per uur
 • Tension release sessie  - €50 per sessie
 • Ademsessie  - €50 per sessie
 • Shiatsu massage - €70 per sessie

Verder nog handig om te weten

Alle prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en indien er zakelijk gefactureerd kan worden exclusief btw.  Het zijn totaalprijzen en dus zowel voor 1 als voor 2 personen gelijk.

Reserveren gaat in overleg. Het handigst is om te bellen of een mail te sturen naar Info@LiveYourNature.nl, dan plannen we samen een geschikt moment.

Wij zijn geen openbare gelegenheid en de yurt en sauna zijn geheel ter eigen beschikking dus mondkapjes zijn hier ook niet nodig. Wel gaan wij er van uit dat als u Corona gerelateerde klachten heeft u de afspraak in overleg met ons verschuift. 

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.. alleen vreemde vogels ;-)
Hondenopvang is in de buurt aanwezig zodat jullie nog wel samen kunnen wandelen.

Warme groet,
Arjan & Nynke

Wil jij jezelf dit cadeau doen óf je geliefde?

"Alle liefde begint met de liefde voor jezelf"

Een bijzondere zweethut ceremonie helemaal voor jou of jullie samen?
Bel of mail mij voor je vragen en wensen en dan plannen we samen een geschikte dag of misschien zelf wel met een nachtje er bij.. 
"Me-time" of "We-time" arrangement.

Nynke

06-42222904

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg