Skip to main content

“Earthing”

Het wonder van aarden..
Ongelofelijk wat met de blote voetjes in het gras voor je kan doen..

In deze roerige tijd is jezelf goed aarden van groot belang. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de Schumann resonantie. Iets wat overal en elke dag voor handen is. Gemakkelijker kan het niet zijn. Sinds ik me hier bewust van ben, doe ik feitelijk niets anders dan het toepassen van deze helende energie in mijn energetisch systeem. Hierdoor zijn eigenlijk alle aardende- en energetisch afschermende technieken voor mij overbodig geworden. De energie van Moeder Aarde volstaat!

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer; ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Het wisselt van frequentie, maar de basisfrequentie is 7.83 Hertz. Dat betekent dat de golven met een snelheid van bijna 8 keer per seconde rond de aarde reizen. Daarmee heeft de Aarde een elektromagnetisch energieveld en alles wat hier leeft staat in verbinding met deze trilling. Zonder de Schumann resonantie is het leven op Aarde onmogelijk. Het wordt daarom ook wel het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde genoemd.

Wij leven als mens dus in het energieveld van de Aarde met ons eigen energieveld om ons heen. Wanneer we afstemmen op de Schumann resonantie betekent dit dat we ons energetisch systeem synchroniseren met de frequentie van de Aarde. Dit brengt onder andere het zenuwstelsel tot rust, brengt de linker- en rechterhersenhelft in balans, beschermt je tegen schadelijke frequenties zoals straling en het activeert het zelfgenezend vermogen waardoor genezing kan plaatsvinden. Je raakt meer verbonden met jezelf, met anderen en met de natuur. Daarnaast raak je door het synchroniseren met de Schumann resonantie met de Aarde verbonden maar ook met het hele Universum. Het hartritme van de Aarde is, net als de zon, onze levensenergie.

Alles wat leeft is gevoelig voor het elektromagnetisch energieveld van de Aarde. Dieren synchroniseren van nature met dit veld en halen daar hun informatie uit. Onze hersengolven en hartritme synchroniseert ook van nature met het hartritme van de Aarde. Tegenwoordig zijn mensen zich daar niet meer van bewust. Het is ons niet geleerd om ons energetisch met deze trilling te verbinden. Het komt niet terug in het onderwijs of in de reguliere zorg. Daarmee is de kennis van wie je werkelijk bent naar de achtergrond gezakt. Verder zijn er veel elektromagnetische velden op Aarde bijgekomen waardoor het voelen van je verbondenheid met de natuur en het Universum niet altijd meer vanzelfsprekend is. Het kan wel weer vanzelfsprekend worden. Het is tijd om je te herinneren wie je in wezen bent en te herontdekken wat de Aarde, jouw energetisch systeem en het Universum allemaal te bieden hebben. Er is een prachtige documentaire gemaakt over de helende kracht van Moeder Aarde; ‘The Grounded’. Zeker de moeite waard om eens te kijken.  Van de site: https://visionoflight-healing.nl/bewust-zijn/schumann-resonantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg