Skip to main content

Samen is leuker

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is een mooie uitspraak en voelt voor mij helemaal waar, áls je de juiste mensen om je heen verzameld.

Ben jij ook vaak geneigd om alles zelf te willen doen?
Misschien kun je jezelf af en toe in plaats van “hoe doe ik dat?” de vraag stellen “met wie doe ik dat?”
Dit geeft zoveel meer ruimte en opties heb ik zelf ontdekt.

En het mooie is, dat als jij weet wat je wilt en waar jij voor staat, dus als je je eigen natuur leeft, dan trek je daarvan automatisch meer aan. Zo ben ik er achter dat er super veel vrouwen in mijn omgeving zijn die net als ik de wereld mooier willen maken. Komt dat even goed uit!

Wie zijn dan die leuke vrouwen?

Inmiddels zijn er vele vrouwen om mij heen waarmee ik graag dingen samen doe. Iedere samenwerking  is weer uniek en brengt weer wat anders moois. 

Carin van Raaij

Vrouwencirkels

Carin en ik organiseerden sinds een paar jaar 1x per kwartaal een vrouwencirkel in onze buurt (regio Heerenveen). Vanaf 2021 gaan wij dit opvoeren naar iedere maand een vrouwencirkel.

Wens hierachter is om:
– Nog meer te verbinden met andere vrouwen
– Gebruik te maken van talenten van andere vrouwen
– Samen te ontwikkelen
– Op een bijzondere manier samen te zijn

Wij kijken er naar uit de avonden nog verder te verdiepen.

Jolanda Duijnker

Vrouwen Verbinding Dagen

Samen met Jolanda organiseren wij minimaal 8 Inner Connect – Sister Circles gericht op de seizoenen. Dagen helemaal voor jezelf, gericht op de seizoenen, jouw persoonlijke ontwikkeling en verbinding met je vrouwenenergie.

Een of meerdere dagen omgeven door de natuur met o.a. de volgende thema’s:

 • Zweethutceremonies
 • Schaduwwerk
 • Creatieve opdrachten
 • Seizoensgerichte thematiek

Mariëtte Ruggenberg

Make Love Work

Mariette is oprichter van de holistische business & lifestyle community Make Love Work en heeft mij uitgenodigd om Tribe Leader te worden van de regio Friesland. 

 “Maak werk van liefde” is haar doel en natuurlijk draag graag ik graag bij aan het verspreiden van meer liefde in de wereld.

Wat brengt deze Tribe jou?

 • Business & Lifestyle tools
 • E-guides over o.a. ayurveda en leiderschap
 • Online community van gelijkgestemden

Kiki de Jong

“UpGreat” training, Buuf & Buuf

Met Kiki doe ik al vele jaren projecten en samen zijn wij “Buuf & Buuf”. Wij geloven in een super leefomgeving en dat die bij jouzelf begint. 

Wij zijn begonnen met omgeving verbeterende projecten en nu leren wij mensen d.m.v. de “UpGreat” training dat ze zelf de regie kunnen nemen over hun eigen leven en leefomgeving. 
Kleine stapjes en vertrouwen zijn daarin sleutelwoorden.

Wij geloven dat iedereen recht heeft op toegang tot geluk!

De volgende stap naar verandering

“Dragonflies appear when angels are near”

Ben je ook toe aan die transformatie en heb je zin om in speelsheid je eigen “natuur” te kunnen leven? Uit ervaring weet ik dat kleine stapjes helpen. Soms is de “berg” namelijk veel te hoog en weet je niet waar je moet beginnen.

In een persoonlijk gesprek of tijdens een van mijn trainingen geef ik je de tools om de regie weer te nemen over je eigen leven. Afspreken doen we naar behoefte, jij geeft aan wat je fijn vindt en nodig hebt, ik ondersteun je en daag je uit.

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg