Skip to main content

Buuf & Buuf – “UpGreat” Training

“UpGreat” is een training gericht op persoonlijke ontwikkeling. Een Update van jezelf waarna je je weer Great voelt. Net als bij de vraag op je mobiel voor een update, denken wij regelmatig bij de interne vraag om een update “: nu even niet, vraag mij later”. Als je hier te lang mee wacht is de kans groot dat je mobieltje bepaalde apps niet meer aan kan of vast loopt en zo zou je dat ook bij jezelf kunnen zien.

De onderwerpen Gezondheid, Relaties, Werk en Geld komen aan bod omdat dit de gebieden zijn waar de meeste stress wordt ervaren. Wij zijn twee trainer/ coaches en delen de gehele training onze kennis en ervaringen met jou. Wij geven het beste van onszelf zodat jij de kans krijgt in kleine stapjes grote verandering door te maken als je dat wilt.

Voor wie is de training?

De training geven wij per plaats, regio en soms zelfs per buurt. Ben jij inwoner van dat gebied dan ben je van harte welkom. Dus of je nu ondernemer bent, in loondienst of een uitkering hebt; je bent altijd welkom.

Belangrijkste is dat je:

 • Minder stress wilt op 1 of meer van de stressgebieden gezondheid, relaties, werk of geld;
 • Het fijn vindt om je verder te ontwikkelen;
 • Nieuwsgierig bent;
 • Zin hebt in inspirerende bijeenkomsten;
 • In kleine stapjes op weg wilt naar mooie successen.

Wij zijn er van overtuigd dat als je fysiek en mentaal lekker in je vel zit, je ook positieve invloed hebt op je gezin en je buurt. Wij geloven in een SuperLeefomgeving. Gun jij jezelf een aantal leuke inspirerende avonden het komende jaar? Wil je in relatief weinig tijd veel nieuwe kennis opdoen en ook toepassen in je leven?

Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer mogelijk, maar als je wilt dat wij de training komen geven in jouw omgeving, laat het ons dan weten en dan gaan wij kijken of wij dat kunnen realiseren.

Kosten voor toegang tot geluk

Omdat wij van mening zijn dat de toegang tot geluk voor iedereen haalbaar moet zijn hebben wij de prijs voor de training heel laag gehouden voor de deelnemers.

Tot nu toe hebben woningcoöperatie Elkien, Gebiedsteam Gemeente Opsterland,  Plaatselijk belang Gorredijk, Gemeente Weststellingwerf, Gemeente Leeuwarden een deel van onze uren vergoed. Een deel van de uren doneren wij zelf (maken en voorbereiding training, op-en afbouw training, nazorg trainees etc.).

Deelnemers hoeven slechts voor €4,95 per avond (voor koffie, thee en hand-outs) te betalen om deel te kunnen nemen aan deze waardevolle training. Wij vinden het super belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is. Mocht dit nog te zwaar wegen op je maandlasten dan willen wij met je meedenken hoe je alsnog mee kunt doen (vraag ons vooral).

Onze ervaring

Kiki en ik hebben beide een coachings achtergrond en zelf veel kostbare trainingen en opleidingen in deze richting gevolgd. Wij zijn bevoorrecht dat wij in de positie verkeren dat wij dit kunnen doen en willen dit graag met onze deelnemers delen.

Op dit moment runt Kiki een succesvolle fysio praktijk Fysiomobile waar ze mensen aan huis behandelt en naast de fysieke ondersteuning ook aan mentale coaching doet. Mijn ervaring staat vermeld op de homepage en onder het kopje over mij.

Onze grootste motivatie is dat wij de wereld mooier achter willen laten voor onze kinderen. Als iedereen goed in zijn vel zit, is er automatisch minder ruzie, vervuiling en ongelijkheid. Je past beter op jezelf, de ander en je omgeving.

– Een wereld van verschil –

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je belangstelling om mee te doen met de UpGreat, laat het ons dan weten. Ieder jaar gaan wij opnieuw op zoek naar Gemeenten / plaatsen waar wij de training mogen geven.

Wat wij nodig hebben is een groep deelnemers (minimaal 6) en 1 of meerdere instanties/ bedrijven die de training willen vergoeden zodat de deelnemers maximaal toegang hebben tot geluk.

Werk jij bij een Gemeente /instantie of bedrijf en zou je je naam willen verbinden aan dit project, neem dan contact met ons op voor referenties en meer informatie. Wij delen ook graag onze successen zodat je weet waarvoor je zou investeren.

 

Meer informatie

“iedereen toegang tot geluk”

Wil je meer informatie, kijk dan gewoon eens op onze site: www.buufenbuuf.nl 

 

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg