Skip to main content

Prachtige natuur

Is dit iets voor jou?

Een coachgesprek op deze manier kun je op iedere leervraag / ontwikkelingsvraag toepassen.
Of je nu een probleem hebt op je werk, je relatie of je gezondheid, zolang je bereid bent te ontwikkelen is dit een mooie methode.

Het totale gesprek duurt ruim een uur en ik zal je veel vragen stellen. Op deze manier werk jij aan je ontwikkeling/ leerproces en volgen vanzelf de antwoorden/ oplossingen.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je het fijn vindt om buiten te zijn. Het kan ook zijn dat je jezelf hierin wilt uitdagen omdat je dat normaal niet ziet zitten. Je kunt jezelf ook verwennen met een wandelcoaching sessie omdat je het juist heerlijk vindt en het bijna nooit (meer) doet. Beide keren een win-win situatie.

Wandelcoaching

Tijdens een wandelcoaching gesprek gaan wij uiteraard heerlijk naar buiten. Wandelen zorgt er voor dat je letterlijk fysiek en mentaal in beweging komt. Lastige onderwerpen worden makkelijker besproken omdat je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken. Buiten zijn bevordert de ontspanning van lichaam en geest.
Tijdens de wandeling door de mooie Friese weilanden zal ik je uitdagen en ondersteunen in jou ervaringsgericht leer- of ontwikkelingsproces. Dit proces is altijd toekomstgericht, je verleden kan genoemd worden, maar het gesprek is voornamelijk op het heden en de toekomst gericht.

De methode die ik hier toe pas is de realisatiecurve van Coaching Academy International.

Welkom!
ieder seizoen is er wat moois te zien

 

“Ik vond de wandelingen aangenaam. Ik heb o.a. geleerd om niet alles in grote stappen te willen doen maar in kleine stapjes. 

Wij hebben fijne gesprekken gehad. 

Groeten Jannie”

Mijn ervaring

In Groningen heb ik de opleiding Personeel & Organisatie afgerond en ben ik werkzaam geweest als intercedent en vestigingsmanager. Vervolgens heb ik jaren als human resource manager gewerkt in een organisatie  met ruim 100 medewerkers en in het bedrijf van mijn man en mij ben ik sinds 2003 verantwoordelijk voor o.a. de personeelszaken. Sinds 2016 ben ik MijnFilein gestart, met coaching, training en wereldverbeterende projecten en in januari 2018 ben ik teamcoach geworden bij het jaarprogramma van 356 Dagen Succesvol waar ruim 1500 mensen aan deelnemen.

Ontwikkeling

In de loop der jaren heb ik mij van verlegen meisje ontwikkeld naar een ondernemende betrokken vrouw. Ik heb meer rust gekregen en geleerd niet voor iedereen de problemen op te willen lossen, maar mensen te ondersteunen en uit te dagen in hun eigen ontwikkeling. Dit is veel duurzamer en geeft uiteindelijk een veel tevredener gevoel. Naast mijn werkervaring heb ik veel vakliteratuur gelezen en opleidingen en trainingen gevolgd. O.a. Het Tiende Huis, 365 Dagen Succesvol, Coaching Academy International en de opleiding tot Vinyasa Yoga Docent hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik deel dit graag met jou x

Hoe gaat het in zijn werk?

Plannen


Je kunt telefonisch of per mail een afspraak met mij inplannen. De gesprekken vinden plaats overdag.

Tel.06-42222904  info@mijnfilein.nl

Kosten


Gesprek van ruim een uur: 
Particulieren: €75,= incl. b.t.w. 
Ondernemers en werknemers die het gesprek door de werkgever vergoed krijgen: €75,= excl. b.t.w.

Triodos: NL71 TRIO 0391 1720 18
T.n.v.: N. Landman / MijnFilein 

Locatie


Eerste Stichtingspad 4
8413 NS Oudehorne

Hier start de wandeling,
tenzij wij anders afspreken.

Afspraak

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Dus doe eens wat anders 🙂

Of bel mij rechtstreeks +31 (0)642222904

 

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg