Skip to main content
coaching

Sisters in de spotlight met mooie bedrijven, creaties of verhalen.. 

live your nature

Lokaal verbinden & ontwikkelen

Ik geloof in de kracht van een veilige groep mensen in je omgeving waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en waar ont-wikkelen centraal staat. Samen in een vrouwen-/ mannencirkel of een workshop of training zodat je het geleerde kunt delen en samen kunt toepassen. Als je het samen doet en deelt, integreert het sneller en kun je elkaar ondersteunen en stimuleren. Je hoeft het namelijk echt niet alleen te doen..

  • Je bent van harte welkom om alleen of met je eigen groep hier een mooie dag bij te wonen en te ervaren hoe het is om samen te verbinden en te ont-wikkelen. 
  • Er volgt binnenkort een handleiding hoe je een vrouwencirkel of mannencirkel kunt starten om een mooie tribe te organiseren voor jezelf. Heb je belangstelling? Laat het weten via info@liveyournature.nl dan kan ik jouw wensen meenemen.

Mijn interesse is breed en het liefst deel ik alles waar ik blij van word met jou! Ik geloof namelijk dat de geïnspireerde, gemotiveerde en natuurlijke versie van jou bijdraagt aan een mooiere wereld.

 

VRIJHEID – LIEFDE – NATUUR – ONTWIKKELING – VERBINDING

Onderstaande projecten, cirkels & ceremonies zijn met liefde tot stand gekomen en dragen bij aan jouw en mijn vrijheid, eigen natuur, ontwikkeling en verbinding. 

Vrouwencirkels

Met de seizoenen als leidraad

Zweethutcermonies

Het huis van de adem..

E-books

Lekker vanuit je luie stoel

De Yurt – B&B

Me-Time arrangement

Agenda

Een kijkje in de agenda geeft je een overzicht per maand van de verschillende workshops, zweethut ceremonies, vrouwencirkels en nog veel meer leuks! Het kan variëren van een workshop zevenblad pesto maken van een paar uurtjes tot een intensieve diepgaande zweethut dag met uitgebreid programma en alles wat er tussen zit..

Naast de projecten van Live Your Nature & Zweethut Noord vind je hier ook trainingen en ceremonies georganiseerd door anderen, maar wel op onze mooie plek.

Shop

In de shop kun je tickets kopen voor alle cirkels & ceremonies, workshops, trainingen, e-books en handleidingen en vanaf 2022 ook mooie fysieke producten is de bedoeling. Kom je in je eentje, met een vriend/vriendin of misschien wel met je vader of moeder? Alles wat je hier kunt aanschaffen brengt je meer in verbinding met jezelf, je omgeving of de natuur.  Kies vanuit je hart voel je bij deze meer dan welkom!

stephanie

Fijne gesprekken, met mooie mensen – mijzelf ontdekken, wat zijn mijn wensen?

Knuffels geven, hart op hart – voluit leven, een nieuwe start.

Keuzes maken, doen we allemaal – ik wil harten raken, dus ik straal!

Na de workshop heb ik durven kiezen voor mijzelf. Mijn manier van werken veranderd waardoor er weer ruimte ontstond voor creativiteit. Heerlijk, ik geniet elke dag!

Nynke bedankt!

P.s. door de training ben ik weer aan het dichten en heb een eigen pagina op FB, Stephanie’s Rijmelarij.

– Training “Van standby naar aan”

Marije

Dankzij jouw coaching kies ik er vaker voor om “iets” wel te doen. Voorheen bleef het vaak bij er alleen maar aan denken. Ook sta ik vaker stil bij hoe het gaat. Gaat het echt goed, of moet het anders?

Lang heb ik nagedacht over welke reactie ik je zou mailen. Eigenlijk wil ik het liefst zeggen: “dank je wel!”. Het was persoonlijk, eerlijk en inspirerend.

Marleen

Door de speelse en liefdevolle benadering van Jolanda en Nynke komen persoonlijke issues aan bod terwijl het zeer veilig voelt om deze aan te gaan. Daarbij zorgt de rustige omgeving in de Friese natuur voor een heerlijk opgeladen gevoel.
Wat een rijkdom om hier te mogen zijn 💜

– Inner Connect Sister Circle – 

Aisha

Connectie voelen met jezelf, de natuur en gelijkgestemden. Jezelf kunnen zijn zonder veroordeling. Aandacht voor je mentale-, fysieke-, emotionele en spirituele ontwikkeling. Zomaar een greep uit wat de bijeenkomsten met de sisterhood inhouden. Je voelt je gedragen door de groep terwijl je tegelijkertijd ook in je individuele proces zit; een prachtige ervaring. Als ik aan de sisterhood denk dan verschijnt er automatisch een glimlach op mijn gezicht. Nynke en Jolanda en de andere vrouwen: dank jullie wel dat ik hier onderdeel van mag zijn en ik kijk uit naar nog meer mooie samenkomsten. Namasté en liefs van Aisha ❤️💗

– Vrouwencirkel / Inner Connect Sister Circle –

De volgende stap..

“Je hoeft het einde van de ladder niet te zien om de eerste stap te zetten..”

Mensen overschatten vaak wat ze kunnen doen op 1 dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een jaar. De eerste stap naar verandering is altijd een klein stapje en daarna weer een klein stapje..

Wil je meer weten, bel of mail mij gerust, dan plannen we samen een geschikt moment en geef ik je meer informatie.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg