Skip to main content
coaching

Soul Journey

Welkom Sister!
Soul Jouney is een liefdevolle zielenreis die je terug brengt bij jouw eigen essentie. Samen met 10 andere sisters ont-wikkel je JeZelf en ga je op zoek naar de antwoorden op de vragen: wie ben ik en wat doe ik hier. De Journey resulteert in een duidelijke zielsmissie en het gevoel dat  je klaar bent om deze in de wereld te zetten.

De Soul Journey is de weg naar een fijne manier om je eigen keuzes te maken, grenzen te stellen en ruimte in te nemen. Hierdoor ontstaat er automatisch ook meer (zelf)vertrouwen en zelfliefde.

Tijdens de Soul Journey zullen praktische, creatieve en spirituele onderdelen elkaar afwisselen. We gaan patronen doorbreken, blokkades transformeren maar ook weer contact maken met jouw vrouwelijke kracht, liefde en magie. Tijdens de Soul Journey leer je jouw innerlijke wijsheid te zien en jouw vermogens als vrouw te activeren. Dit ontstaat onder andere door de verbinding aan te gaan met sisters, de natuur en vooral ook met jezelf.

Na de Soul Journey ben je niet alleen meer verbonden met jezelf maar ook met je relaties, de wereld om je heen en het grotere geheel.

Liefs Jolanda & Nynke

Wat kun je verwachten?

Even landen..
Vanuit de hectiek en onzekerheid van de huidige wereld waarin we leven neem je een dag voor jezelf en ga je onderweg richting Oudehorne.. Naar de 1e bijeenkomst van de Soul Journey met allemaal mooie sisters. Aan de ene kant voelde je de behoefte om te verbinden met andere vrouwen en aan de andere kant voelde het onzeker en onwennig. Je nieuwsgierigheid heeft het gewonnen en je bent onderweg!

Je parkeert en loopt richting de Yurt op deze idyllische plek. Het voelt eerst nog even onwennig, maar dan wordt je hartelijk welkom geheten door 2 glimlachende vrouwen; Jolanda & Nynke. Na het warme welkom kijk je om je heen, je ziet de houtenframes van zweethutten staan, een vuurplek op de windrichtingen en een yurt. Eerst maar eens even landen met een kopje thee..

De reis
Je zit in een cirkel en kijkt om je heen; je bent onderdeel van deze tien bijzondere sisters. Jolanda & Nynke de spaceholders van deze cirkel geven je het gevoel dat je op de juiste plek bent. Jij bent 1 van de 11 sisters die ja heeft gezegd tegen deze unieke kans. Je hebt nog steeds een beetje gezonde spanning, maar het is goed.. Je bent klaar voor een mooie reis samen.. Je bent er aan toe om je vrouwelijkheid en haar zachte kracht te herontdekken, om weer wat stappen te zetten in zelfonderzoek zodat je jouw licht nog meer kunt laten schijnen in de wereld. Je neemt afscheid van je beperkte zelf en verwelkomt je hogere zelf.

Zielswaarden

VRIJHEID – LIEFDE – NATUUR – ONTWIKKELING – VERBINDING

De Soul Journey staat is op basis van deze zielswaarden ontwikkeld en ingericht. Je zult je ont-wikkelen, meer in verbinding komen met de natuur en jouw eigen natuur  vanuit liefde en vrijheid.

Alle dagen van de journey vinden plaats rond de traditionele natuurfeesten.  De mannelijke zon- en vrouwelijke maanenergie, de seizoenen en jouw eigen ziele missie staan centraal. Het is een organisch geheel en prachtig om het jaar rond mee te maken voor een mooie balans en flow.

Sisterhood

De kracht van Sisterhood is al eeuwen bekend, maar helaas in de vergetelheid geraakt door de drukte van de dag.

Het is een groot cadeau aan jezelf om via een cirkel met jeZelf en andere vrouwen in verbinding te komen.  Jouw inbreng, het delen van je eigen pijn en onzekerheden, maar ook je successen zijn van waarde voor de anderen.

Onze innerlijke wijsheid delen we met elkaar zodat wij onszelf en de wereld kunnen helen. 

Brandstapel angst

De angst om je uit te spreken, je eigen leven te leven of je veilig te voelen bij andere vrouwen is heel logisch verklaarbaar.

Vroeger werden vrouwen die dit deden vervolgd en op de brandstapel gezet als heks. Het is heel lang erg onveilig geweest om dicht bij de natuur te leven, je intuïtie te volgen en vrij te leven. Die tijd is nu voorbij!

Onze tijd is nu gekomen om de wereld in balans te brengen met onze sprankelende, krachtige vrouwelijke energie!

Vrouwelijk ontwaken

Vrouwen hebben van nature een scheppende creatieve kracht en zijn hoedsters van al het leven.

Eeuwenlang is die krachtige energie beteugeld en als duivels of heidens bestempeld. De meeste machtsverhoudingen tussen mannen en vrouwen zijn aan het verdwijnen en het is tijd om te gaan staan voor onze zachte vrouwen kracht.

Eén voor één staan de vrouwen rond de wereld op om de balans te herstellen en een nieuwe wereld te creëren vol verbinding met elkaar, de natuur en de dieren.

Soul Journey opties

Ieder half jaar kom je hier vier keer samen met deze bijzondere vrouwen die net als jij angsten, overtuigingen en diepe verlangens hebben. Tussendoor zijn er 3 online bijeenkomsten zodat je in beweging blijft. Zo heb je ongeveer om de 3 weken een moment voor jezelf en kun je tussendoor alles laten inwerken. 

Ben jij klaar om 1 van de slechts 11 deelneemsters te zijn aan deze mooie reis? Wil je deze transformatie aan gaan om zo een een rustiger, liefdevoller en authentieker leven te kunnen leven? Wij nemen je graag mee op reis!

Complete journey
Wil je de reis helemaal compleet maken dan kun je er als eerste bij zijn en alle 8 live dagen bijwonen. Zo doorga je het hele proces en alle seizoenen van het jaar met haar eigen symboliek komen dan voorbij. Ieder seizoen heeft een mannelijk en een vrouwelijk Natuurfeest en ook de dagen zullen in het teken van die energie staan.  De start van het programma is eind juli het vervolg half jaar (Lente & Zomer) start begin 2023.

1/2 Jaar optie
Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor de 4 magische dagen. Je kunt dan kiezen of je in de lente of in de herfst in stapt als er nog plaats is. 

Let op! Er zijn slechts 11 tickets beschikbaar voor het hele jaar.

Tickets & informatie

De live dagen zijn nu gepland op vrijdagen, maar stel je wilt heel graag deelnemen maar kunt alleen op een andere dag, laat het ons weten. Als dit voor meer sisters geldt, passen wij de dag aan. De 3 online bijeenkomsten zullen met de groep afgestemd worden per keer.

Iedere sister die deelneemt heeft toegang tot de Fem-Tribe Community voor steun en plezier. Tussen de Live dagen en online bijeenkomsten kan het zijn dat je een oefening krijgt om thuis te doen. Zo blijf je lekker in beweging en heb je ongeveer om de 3 weken contact met je tribe.

Je bent zo onderdeel van een magische sisterhood en weet je wat.. De wereld zit op jou te wachten!

Herfst & Winter Journey

Loslaten en naar de stilte

Het eerste half jaar is de reis van naar binnen keren, loslaten, oogsten en stilte. De mannelijke herfst- en vrouwelijke winterenergie brengen weer balans. Hierin komen o.a. de volgende thema’s aan bod:

Tension Release, Rituelen, the law of attraction, voorouders healing, familie opstellingen, je zielsverlangen, ademwerk, sharing en nog veel meer moois..

Een half jaar voor €695

Vier magische live dagen op een prachtplek.

 • 29 Juli
 • 23 September
 • 04 November
 • 16 December
 • 3 Tussentijdse online bijeenkomsten in overleg.

Lente & Zomer Journey 2023

Opnieuw beginnen en shinen.

Het tweede half jaar is de reis van ontwaken en opnieuw beginnen, van volop shinen en in je kracht staan. De vrouwelijke lente en de mannelijke zomer brengen balans en de volgende thema’s komen o.a. aan bod:

Schaduwwerk, sharing, familieopstellingen, Human Design, je hartsverlangen, inner kind, sexualiteit, kernwaarden, ademwerk en nog veel meer moois..

Een half jaar voor €695

Vier magische live dagen op een prachtplek.

 •  Februari
 •  Maart
 •  April
 •  Juni
 • 3 Tussentijdse online bijeenkomsten in overleg.

Complete Jaar Journey

Het hele jaar mooi rond

In de complete journey zijn beide half jaar journeys samengevoegd in een reis van een jaar. Je doorloopt zo alle seizoenen en dus ook alle thema’s die daarbij horen. Jouw zielsmissie en hoe je die in de wereld zet komt zo volop aan bod.

De band die je met je Sisters opbouwt is onbetaalbaar. Je sluit het jaar af als rijke vrouw in vele opzichten. 

Complete jaar €1390

Vier magische live dagen op een prachtplek.

 • Alle seizoenen rond; Opnieuw beginnen, Shinen, Loslaten en naar de stilte. 
 • Zelfde data als de andere journeys
 • 6 Online sister cirkels
 • Korting bij inschrijving voor een heel jaar. 

De hoedsters

Jolanda
Nynke

The journey

“Focus on the journey, not the destination. Joy is found not in finishing an activity, but in doing it..”

Je overschatten vaak wat je kunt doen op 1 dag, en dan kom je vaak tijd te kort.. Maar ook onderschat je wat je kunt bereiken in een half jaar of een jaar. De reis naar verandering begint altijd met een klein stapje en daarna weer een klein stapje.. Als je gedurende het (half)jaar steeds kleine stapjes neemt dan heb je aan het eind een reuze sprong gemaakt.

Wil je meer weten, bel of mail mij gerust, dan plannen we samen een geschikt moment en geef ik je meer informatie.

0
  0
  Jouw winkelmandje
  Je mandje is nog leeg