Seizoenen Yoga

Yoga volgens de seizoenen is een combinatie van Yang (Vinyasa) en Yin yoga. Afhankelijk van het seizoen wisselt de combinatie van deze beide soorten yoga.

Zo zullen er in de herfst en de winter wat meer Yin houdingen zijn omdat dit ook een periode is in de natuur van "naar binnen keren". En in de lente en de zomer zullen de Yang (Vinyasa) houdingen wat meer de boventoon voeren. Dit zijn namelijk de seizoenen van naar buiten treden en manifesteren. Daarnaast behandel ik houdingen die passen bij de meridianen die in dat bewuste seizoen extra aandacht mogen hebben.

De natuur geeft heel duidelijk aan welke energie je zelf het beste kunt opzoeken om zo fijn mogelijk het jaar door te stromen. Vaak luisteren wij daar niet goed naar en handelen wij "alsof het altijd zomer is".Met de yogalessen maak ik je daar bewust van en kun je de energie van het seizoen ook echt even voelen.

Lessen

Op maandagavond geef ik les van 20:00 uur tot 21:00 uur en op dinsdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Op dit moment is het aantal deelnemers aangepast op de Covid maatregelen, dat houdt in dat áls er les gegeven mag worden er maximaal 5 mensen deel kunnen nemen.

De lessen vinden plaats in onze Yurt in de tuin. Graag je eigen yogamatje meenemen, ik heb dekens en kussentjes en heerlijke schapenvachten om tijdens de ontspanningsoefening op te liggen. 

De houtkachel brandt en als je wat eerder komt, staat er een kopje thee en wat lekkers voor je klaar.

Een les kost €12,50 deze prijs is inclusief btw voor particulieren (betaling via een tikkie) en als je het zakelijk kunt opvoeren exclusief btw. (met factuur).

Privé les

Het is ook mogelijk om privé les te volgen, in je eentje of met een vriendin samen.
Naast een seizoenen yogales zullen we uitgebreider ingaan op de volgende onderwerpen:
* Basistechniek houdingen
* Basistechniek ademhaling
* Geschiedenis en filosofie
Deze les duurt 2 uur en kost €50 (met z'n tweeën kun je deze kosten dus delen).

Deze prijs is inclusief btw voor particulieren (betaling via een tikkie) en als je het zakelijk kunt opvoeren exclusief btw. (met factuur).

En ook hier geldt dat de lessen plaatsvinden in onze Yurt in de tuin. Ik heb een yogamatje voor je. Ook zijn er dekens, kussentjes en heerlijke schapenvachten om tijdens de ontspanningsoefening op te liggen. 

De houtkachel brandt en er is de gehele les thee en wat lekkers voor je aanwezig.

Hoofd uit, Hart aan

"Anybody can breathe, therefore anybody can practice yoga"

Wil je ook eens een les volgen neem dan gerust contact met mij op om te horen of er nog een plekje vrij is. Wil je een privé les boeken dan gaat een afspraak om af te stemmen welke dag en tijd het beste uit komt geheel in overleg.

- Namaste -

Nynke

06-42222904

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg