Seizoenen Yoga

Yoga volgens de seizoenen is een combinatie van Yang (Vinyasa) en Yin yoga. Afhankelijk van het seizoen wisselt de combinatie van deze beide soorten yoga.

Zo zullen er in de herfst en de winter wat meer Yin houdingen zijn omdat dit ook een periode is in de natuur van "naar binnen keren". En in de lente en de zomer zullen de Yang (Vinyasa) houdingen wat meer de boventoon voeren. Dit zijn namelijk de seizoenen van naar buiten treden en manifesteren. Daarnaast behandel ik houdingen die passen bij de meridianen die in dat bewuste seizoen extra aandacht mogen hebben.

De natuur geeft heel duidelijk aan welke energie je zelf het beste kunt opzoeken om zo fijn mogelijk het jaar door te stromen. Vaak luisteren wij daar niet goed naar en handelen wij "alsof het altijd zomer is".Met de yogalessen maak ik je daar bewust van en kun je de energie van het seizoen ook echt even voelen.

Lessen

Als gevolg van de corona maatregelen zijn wij de yurt gaan verhuren en staat er nu een bed, tafel en zitje in.. 

Op dit moment vinden de lessen dan ook alleen plaats in onze tuin met mooi weer of in combinatie met een Inner Connect Sister Circle. 

Je kunt je aanmelden voor de app groep voor spontane buitenlessen. Een les kost €12,50 deze prijs is inclusief btw voor particulieren en als je het zakelijk kunt opvoeren exclusief btw. (met factuur).

Privé workshop

Het is ook mogelijk om privé workshop te volgen, in je eentje of met een paar vriendinnen samen.
Naast een seizoenen yogales zullen we uitgebreider ingaan op de volgende onderwerpen:
* Basistechniek houdingen
* Basistechniek ademhaling
* Geschiedenis en filosofie
Deze les duurt ruim 2 uur en kost €95, met meerdere vrouwen kun je deze kosten dus delen (maximaal 4).

Deze prijs is inclusief btw voor particulieren en als je het zakelijk kunt opvoeren exclusief btw. (met factuur).

Hier geldt dat de lessen wel plaatsvinden in de Yurt aangezien er maximaal 4 plekjes zijn vrij te maken in de yurt in de huidige situatie met slaapgelegenheid. Ik heb een yogamatje voor je. Ook zijn er dekens, kussentjes en heerlijke schapenvachten om tijdens de ontspanningsoefening op te liggen. 

De houtkachel brandt en er is de gehele les thee en wat lekkers voor je aanwezig.

Hoofd uit, Hart aan

"Anybody can breathe, therefore anybody can practice yoga"

Wil je ook eens een les volgen neem dan gerust contact met mij op om te horen of er nog een plekje vrij is. Wil je een privé les boeken dan gaat een afspraak om af te stemmen welke dag en tijd het beste uit komt geheel in overleg.

- Namaste -

Nynke

06-42222904

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg