Skip to main content
coaching

Hilde Eisma

Hilde en ik hebben elkaar ontmoet tijdens de yoga docenten opleiding van Johan Noorloos. In 2017 hebben wij beide de vinyasa opleiding gedaan in Leeuwarden. Daarna zijn we naast yoga afzonderlijk weer vele andere leuke dingen gaan doen. 

Ik kwam Hilde online weer tegen en zag dat het leven met de seizoenen en het ondernemerschap iets is wat ons beide inspireert. Vandaar natuurlijk ook dat ik haar nieuwe boek Bloom wel moest kopen toen deze uit kwam!

 

Intentie buideltjes (TIES)
live your nature

Authentiek leven volgens jouw natuurlijke flow

Het boek Bloom is het antwoord op de vraag die ik vaak kreeg: maar hóe blijf ik dicht bij mezelf? Want woorden als rust, cyclisch leven en authenticiteit zijn prachtig, maar als je ze geen betekenis geeft blijft het leeg. In het boek Bloom deel ik mijn persoonlijke reis met je en inspireer ik je door je praktische tools te bieden om het vooral op jouw eigen manier toe te passen.

– Hilde –

 

Meerdere mooie creaties

Hilde heeft naast haar boek Bloom ook nog een aantal andere mooie creaties gemaakt. Bekijk haar website : Mon-day

 

Aanbod Live Your Nature

Wil je meer weten over vrouwencirkels, B&B in de yurt, zweethut ceremonies, ijsbaden, ademsessies, verhuur van de yurt in co-creatie, E-books, spotlight, trainingen, ceremonies, projecten of wat anders?
Bel of mail mij gerust!

Vrouwencirkels

Met de seizoenen als leidraad

Zweethutcermonies

Het huis van de adem..

E-books

Lekker vanuit je luie stoel

De Yurt – B&B

Me-Time arrangement

Agenda

Een kijkje in de agenda geeft je een overzicht per maand van de verschillende workshops, zweethut ceremonies, vrouwencirkels en nog veel meer leuks! Het kan variëren van een workshop zevenblad pesto maken van een paar uurtjes tot een intensieve diepgaande zweethut dag met uitgebreid programma en alles wat er tussen zit..

Naast de projecten van Live Your Nature & Zweethut Noord vind je hier ook trainingen en ceremonies georganiseerd door anderen, maar wel op onze mooie plek.

Shop

In de shop kun je tickets kopen voor alle cirkels & ceremonies, workshops, trainingen, e-books en handleidingen. Kom je in je eentje, met een vriend/vriendin of misschien wel met je vader of moeder? Alles wat je hier kunt aanschaffen brengt je meer in verbinding met jezelf, je omgeving of de natuur.  Kies vanuit je hart en voel je bij deze meer dan welkom!

De volgende stap..

“Mensen overschatten vaak wat ze kunnen doen op 1 dag, maar onderschatten wat ze kunnen bereiken in een jaar”

De eerste stap naar verandering begint altijd met een klein stapje.. En wat zo mooi is.. je hoeft het niet alleen te doen! Verbinden met anderen en je gezien en gehoord voelen is zo belangrijk voor je persoonlijke groei! Alles wat wij hier organiseren is gebaseerd op de kernwaarden verbinding – natuur – ontwikkeling en vrijheid. Wil je meer weten, over wat wij hier aanbieden, bel of mail mij gerust!

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg