Skip to main content
coaching

365 Ambassadeur

In 2016 en 2017 hebben mijn man en ik het jaarprogramma van 365 dagen succesvol gevolgd. Wij zijn hieraan begonnen voor meer richting in ons leven, persoonlijke ontwikkeling interessant is én omdat wij nog betere ouders voor onze kinderen wilden worden.

De live dagen met familie-opstellingen, mooie oefeningen, ijsbaden, nature quest en nog veel meer moois hebben ons veel gebracht.

Intentie buideltjes (TIES)

Wij hebben:
– Besloten dat kwaliteit van leven en vrijheid belangrijker is dan onze “gouden handboeien” met ons bedrijf. 
– Geleerd op een andere manier naar onze ouders en familiesysteem te kijken waardoor wij onze ouders beter snappen 😉
– Onszelf veel beter leren kennen en waarderen.
– Vele helpende technieken geleerd die we nog dagelijks toe kunnen passen.
En nog zoveeeel meer!

 

Intentie buideltjes (TIES)

Teamcoach

 Toen wij in 2018 de kans kregen om 365 coach te worden hebben we dit direct gedaan. De sfeer tijdens de live dagen is ongelofelijk en het programma zit echt goed in elkaar.  Wij waren tijdens de live dagen in de zaal aanwezig om de deelnemers te ondersteunen en begeleiden. Daarnaast hadden wij beide onze eigen groep die wij online begeleidden. Als coach kregen wij ook supervisie en begeleiding, heel waardevol en leerzaam. 

In 2019 hebben wij besloten al onze aandacht te richten op de verkoop van ons bedrijf en zijn wij getopt met coachen. David de Cock en Arjan Vergeer (de oprichters van 365) volgen wij nog op de voet. Je kan ze commercieel vinden, dat is helemaal waar. Om veel mensen te bereiken hebben ze ook goed geleerd hoe dat kunstje werkt. Maar wat ik zo sterk vind is dat ze ook daadwerkelijk super inhoud bieden en steeds blijven verbeteren en vernieuwen en ook kritisch zijn op zichzelf.

Ik kan wel zeggen dat ik een ambassadeur ben van hun programma’s en hun boeken.

Aanraders

Boeken

Hier links naar een paar boeken van 365 op hun eigen site:

Oneindige liefde 

Glimlach van een kind

Overige boeken kun je ook vast rechtstreeks bestellen en anders zou ik je adviseren ze bij je lokale boekhandel te bestellen. Vaak kan dit ook online via hun eigen website of via Libris.nl en dan kun je de lokale boekhandel in je buurt kiezen zodat de omzet daar alsnog heen gaat. 

 

Gratis masterclass

Veel van de informatie van de jaartraining kun je per onderwerp in een masterclass / webinar bekijken. Het is natuurlijk niet live en met een fijne groep, maar wel heel leerzaam en super duidelijk uitgelegd. Hier een paar mooie thema’s met links:

Transparantie

In het belang van transparantie heb ik hier een aantal affiliate links gedeeld voor deze boeken en trainingen, wat betekent dat ik een klein bedrag ontvang als je toevallig via deze link bestelt. 
Jij betaalt hetzelfde als wanneer je rechtstreeks op de site van 365 besteld, 365 betaalt mij voor het ambassadeurschap.

Het is ook goed voor je om te weten dat ik alleen deel waar ik zelf ook echt achter sta en geen van de tips die ik deel op mijn site betaald zijn. 

Shop

In de shop kun je tickets kopen voor alle cirkels & ceremonies, workshops, trainingen, e-books en handleidingen. Kom je in je eentje, met een vriend/vriendin of misschien wel met je vader of moeder? Alles wat je hier kunt aanschaffen brengt je meer in verbinding met jezelf, je omgeving of de natuur.  Kies vanuit je hart voel je bij deze meer dan welkom!

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg