Aan tafel bij Nynke..

Is dit iets voor jou?

Een coachgesprek op deze manier kun je op iedere leervraag / ontwikkelingsvraag toepassen.
Of je nu een probleem hebt op je werk, je relatie of je gezondheid, zolang je bereid bent te ontwikkelen is dit een mooie methode.

Het totale gesprek duurt ruim een uur en ik zal je veel vragen stellen. Op deze manier werk jij aan je ontwikkeling/ leerproces en volgen vanzelf de antwoorden/ oplossingen.

Ontwikkelingsgericht coachgesprek

Tijdens een ontwikkelingsgericht coachgesprek zal ik uitdagen en ondersteunen in jou ervaringsgericht leer- of ontwikkelingsproces. Dit proces is altijd toekomstgericht, je verleden kan genoemd worden, maar het gesprek is voornamelijk op het heden en de toekomst gericht.

De methode die ik hier toe pas is de realisatiecurve van Coaching Academy International.

Welkom!
Dit geldt natuurlijk ook voor mannen ;-)

Mijn ervaring

In Groningen heb ik de opleiding Personeel & Organisatie afgerond en ben ik werkzaam geweest als intercedent en vestigingsmanager bij een horeca uitzendbureau. Vervolgens heb ik jaren als human resource manager gewerkt in een organisatie  met ruim 100 medewerkers. Samen met mijn man hebben wij 17 jaar een interieurbouwbedrijf gehad en was ik sinds 2003 verantwoordelijk voor o.a. de personeelszaken. In 2016 ben ik Live Your Nature gestart, met coaching, training en wereldverbeterende projecten en in januari 2018 ben ik teamcoach geworden bij het jaarprogramma van 356 Dagen Succesvol waar ruim 1500 mensen aan deelnemen.

Ontwikkeling

In de loop der jaren heb ik mij van verlegen meisje ontwikkeld naar een ondernemende betrokken vrouw. Ik heb meer rust gekregen en geleerd niet voor iedereen de problemen op te willen lossen, maar mensen te ondersteunen en uit te dagen in hun eigen ontwikkeling. Dit is veel duurzamer en geeft uiteindelijk een veel tevredener gevoel. Naast mijn werkervaring heb ik zelfstudie gedaan en veel trainingen en cursussen gevolgd. O.a. Het Tiende Huis, 365 Dagen Succesvol, Coaching Academy International en de opleiding tot Vinyasa Yoga Docent hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Afspraak plannen?

"alles start met een vraag"

Een coachgesprek van ruim een uur kost voor particulieren: €75,= incl. b.t.w. 
Ondernemers die de kosten kunnen opvoeren en werknemers die het gesprek door de werkgever vergoed kunnen krijgen betalen: €75,= excl. b.t.w.

Nynke

06-42222904

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg