Skip to main content

Ontwikkelingsgericht coachgesprek

Tijdens een ontwikkelingsgericht coach gesprek zal ik je uitdagen en ondersteunen in jouw ervaringsgericht leer- en/of ontwikkelingsproces. Dit proces is altijd toekomstgericht, je verleden kan genoemd worden, maar het gesprek is voornamelijk op het heden en de toekomst gericht.

De methode die ik hier toe pas is een combinatie van de realisatiecurve van Coaching Academy International, Human Design en een mix van al mijn eigen ervaringen.

Als coach is het de bedoeling dat je alleen luistert en geen advies geeft. Nu wil ik hier wel eens vanaf wijken en af en toe toch wat tips aanreiken met jouw toestemming 😉

Is dit iets voor jou?

Heb je stress, het gevoel dat je vastloopt, weinig energie of een specifiek vraagstuk?  Een coachgesprek kun je op iedere leervraag / ontwikkelingsvraag toepassen.

Of je nu een probleem hebt op je werk, je relatie of je gezondheid, zolang je bereid bent te ontwikkelen is dit een mooie methode. De insteek is dat je weer op de juiste route komt naar JOUW LEVEN en waar jij blij van wordt en energie van krijgt. 

Rode draad in mijn persoonlijke ontwikkelingsgesprekken is: kleine stapjes, de wijsheid van de natuur en haar seizoenen, verantwoordelijkheid.

Mijn ervaring

In Groningen heb ik de opleiding Personeel & Organisatie afgerond en ben ik werkzaam geweest als intercedent en vestigingsmanager bij een horeca uitzendbureau. Vervolgens heb ik jaren als human resource manager gewerkt in een elektrotechnische organisatie  met ruim 100 medewerkers. Vanaf 2003 hebben mijn man en ik 17 jaar een interieurbouwbedrijf gehad en was ik verantwoordelijk voor o.a. de personeelszaken, marketing, planning etc.. In 2016 ben ik Live Your Nature gestart, met coaching, training en wereldverbeterende projecten. Tussendoor was ik in 2018 teamcoach bij het jaarprogramma van 356 Dagen Succesvol waaraan ruim 1500 mensen deelnamen.

Ontwikkeling

In de loop der jaren heb ik mij van verlegen meisje ontwikkeld naar een ondernemende betrokken vrouw. Ik heb meer rust gekregen en geleerd niet voor iedereen de problemen op te willen lossen, maar mensen te ondersteunen en uit te dagen in hun eigen ontwikkeling. Dit is veel duurzamer en geeft uiteindelijk een veel tevredener gevoel. Naast mijn werkervaring heb ik veel zelfstudie gedaan en trainingen en cursussen gevolgd. O.a. Het Tiende Huis, 365 Dagen Succesvol, Coaching Academy International en de opleiding tot Vinyasa Yoga Docent hebben veel bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mijn mannelijke energie van in mijn hoofd zitten, veel werken en altijd ‘aan’ staan, heb ik inmiddels steeds meer in balans met mijn vrouwelijke energie van rusten, reflecteren en in mijn lijf zijn. Dit draag ik ook graag over aan anderen.

Burn out?

Veel mensen hebben een burn-out of zitten er erg dicht tegenaan. Dit is een hele akelige situatie om in te zitten, maar als je het kunt zien is het ook een ongelofelijk groot cadeau. 

Het hebben van een burn-out betekent dat je veel te lang gedaan hebt wat niet bij je past of dat je veel te veel hebt gedaan. Het feit dat je lichaam letterlijk zegt STOP, is de kans om dit voor de toekomst te veranderen en anders aan te pakken. 

Samen gaan wij op zoek naar je BURN-IN… Wat geeft je energie? Wat maakt dat je het zover hebt laten komen? Waar wil je heen en hoe ziet je toekomst er uit zonder burn-out?

Wat is de nieuwe weg die je gaat bewandelen?

Human design

Voor wat meer ‘inside information’ gebruik ik ook wel eens Human Design als extra tool om je beter te leren kennen. 

Dit is voor mij geen waarheid, maar ik vind het vaak erg kloppend en misschien dat het voor jou ook heel verhelderend kan werken als je weet wat ‘jouw design” is. Als je hier heel veel van wilt weten, kun je wel een aantal jaren aan de studie en is het bijna oneindig.. Ik ken de basisprincipes en dat is al erg fijn. Als je wilt kun je met de gegevens die je van mij krijgt later altijd nog verder op onderzoek uit.

 

Afspraak plannen?

“Alles start met een vraag”

Een coachgesprek kost voor particulieren: €75,= incl. b.t.w. per uur.
Ondernemers die de kosten kunnen opvoeren en werknemers die het gesprek door de werkgever vergoed kunnen krijgen betalen: €75,= excl. b.t.w. per uur.

Een sessie vindt op werkdagen plaats hier in Oudehorne op onze fijne plek. Zo kun je ook echt uit je eigen systeem stappen en kunnen we in alle rust praten.

Je wordt gehoord, gezien en krijgt de mogelijkheid je leven opnieuw in te richten zoals jij dat wilt.

0
    0
    Jouw winkelmandje
    Je mandje is nog leeg